TEM Otoyolu'nda Bir Araç Alev Alev Yandı, Trafikte Büyük Panik Yaşandı!

TAKİP ET

İstanbul'da Basın Ekspres Güneşli Mevkiinde bir aracın alev alev yandığı öğrenildi. Alevler içinde kalan aracı itfaiye ekipler. Yaptıkları müdahale ile söndürürken aracın kullanılamaz hale geldiği belirlendi. Aracın alev almasıyla birlikte otoyolda yoğun bir trafik oluştu.

İstanbul’da Basın Ekspres Güneşli Mevkiinde bir aracın alev alev yandığı öğrenildi. Alevler içinde kalan aracı itfaiye ekipler. Yaptıkları müdahale ile söndürürken aracın kullanılamaz hale geldiği belirlendi. Aracın alev almasıyla birlikte otoyolda yoğun bir trafik oluştu.

İstanbul Basın Ekspres Güneşli Mevkiinde bir araç alev alarak yanmaya başladı. Aracın Mahmutbey yönünde ilerlediği ve alevlere kapılması ile birlikte büyük bir panik yarattığı öğrenilirken araca itfaiye ekiplerinin yaptığı erken müdahale olası bir felaketi engelledi.

SÜRÜCÜ DURUMU FARKEDEREK ARACI BIRAKTI

Olay, Basın Ekspres Güneşli Mevkii’nde saat 12.00 sularında yaşandı. Gelen bilgilere göre 34 BP 4550 plakalı bir araç seyir halindeyken henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde araçtan dumanlar yükselmeye başladı. Aracın içinde bulunan sürücü durumu hemen fark etmesi ile aracı hemen yol kenarına çekerek hızla araçtan uzaklaştı. Araçta çıkan yangın ise kısa bir sürede artarak aracın her yerini sardı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa bir sürede yangını kontrol altına aldı ve olası daha büyük bir faciayı önledi.

OTOYOLDA TRAFİK SIKIŞIKLIĞI YAŞANDI

Yaşanan ve oldukça korku dolu anlar yaşatan olayda ölü ve yaralı olmazken TEM otoyolunun göbeğinde alev alan ve kısa sürede alevlere bürünen araç kullanılamaz hale geldi. Araçta çıkan yangın nedeniyle otoyolda trafik yoğunluğu yaşandı.

 

istanbul tem otoyolu araç yangını araç alev alev yanfı trafik kitlendi