Telefon sapığı bu sefer bir okul müdürü çıktı! 100'den fazla kadının fotoğrafını çekmiş

TAKİP ET

Sadece birkaç gün ara ile iki sapıklık haberi gündeme düştü. İstanbul'da halka açık alanda kadınların gizlice etek altı görüntülerini kayıt eden ilk olayın ardından yakalanan zanlı komiser çıkmıştı. İkinci olayda yakalanan zanlının okul müdürü olduğu ortaya çıktı. Okul müdürü olarak görev alan ve hakkında iğrenç iddialar öne sürülen Hakan K.'nın 100'den fazla kadına ait fotoğraf ve videoyu arşivlediği tespit edildi. 

İstanbul’da bir markette yaşanan iğrenç olayın ardından bu kez kadınların gizlice fotoğrafını çeken kişinin bir okul müdürü olduğu ortaya çıktı. 

ERZURUM’DAN İSTANBUL’A GEZMEK İÇİN GELMİŞ! 

Erzurum'dan İstanbul'a gezmek için gelen okul müdürü Hakan K. geçtiğimiz aralık ayı başlarında gezmeye başladı. İstiklal Caddesi'nden Kadıköy'e kadar pek çok yeri gezip gören Hakan K. iddialara göre cep telefonu ile sokakta, metroda ya da parkta etekli giyen kadınların gizlice etek altı fotoğraflarını çekti. 

TEK TEK ARŞİVLEMİŞ! 100 MAĞDUR KADIN VAR

Hakan K. gizlice yaklaşık 100 kadının fotoğraf ve videolarını çekerek telefonunda özel klasörlere koyarak arşivledi. Kadınları hatırlayabilmek için yeni bir yöntem geliştiren Hakan K., klasörlere isim vererek "eteği g..üne sığmayan", "leoparlı kadın", "kod valizli", "lila şortlu", "mavili tatlı kız" gibi iğrenç adlar koydu. 

YAKALANINCA PİŞMAN OLDUĞUNU İFADE ETTİ

Sabah gazetesinin yapmış olduğu haberine göre; Hamza E. isimli bir kişi 16 Aralık'ta Hakan K.’nin gizlice fotoğraf çektiğini görmesi üzerine ihbarda bulunarak şahsı yakalattı. Hakkındaki iddiaları reddeden Hakan K. "Senelik izin alarak İstanbul'a geldim. Burada bulunduğum süreçte birçok kadının gizlice etek altı fotoğrafını çektim. Bugünse yakalandım" ifadeleri ile pişman olduğunu dile getirdi. Mahkemeye çıkartılan zanlı "kişisel verileri hukuka aykırı şekilde kullanma" suçlamasıyla tutuklandı. 

İstanbul okul müdürü iğrenç olay