Tekrar Teşekkürler Canım Nefretçilerim

TAKİP ET

Demir Demirkan Ayşe Arman'a verdiği röportajda Sertab Erener'le ilişkisini 'beşik kertmesine' benzetip, 'Ayrılmasaydım, ölüyordum' sözlerine büyük tepki veren Esra Erol, Demet Akalın ve bir çok kadına çok ağır bir yazı kaleme aldı.

Demir Demirkan Ayşe Arman'a verdiği röportajda Sertab Erener’le ilişkisini ‘beşik kertmesine’ benzetip, ‘Ayrılmasaydım, ölüyordum’ sözlerine büyük tepki veren Esra Erol, Demet Akalın ve bir çok kadına çok ağır bir yazı kaleme aldı. Demir Demirkan’ın blog sayfasında kaleme aldığı yazı: Tekrar teşekkürler canım nefretçilerim!! Teşekkür ederim çünkü çok iyi çalıştınız. Günahı Boynuma’nın ilham kaynağı sizlerdiniz ve tanıtımını da sizler yaptınız. Öfkeniz, fevriliğiniz ve kibriniz doğru yönlendirildiğinde nasıl güzel ise yarıyor! Basında, internette yaptığınız haberler, haberlerin altına yazdığınız yorumlar, irili ufaklı hakaretler uzattı da uzattı konuyu ve hala yansımalar sürüyor. Sayenizde kendinizi size anlatan Günahı Boynuma şarkısı tahminimden daha kolay ve hızlı tanıtıldı. Bir de hiç üstünüze alınmadınız şarkının sözlerini. Gönderme sandınız, mesaj şandınız hiç düşünmeden. Şu sözleri bir okuyun tekrar:   Günahı Boynuma   Bildik bilmedik herkesi Mutlu etmek ne mümkün Hem de serde yalan dolan yoksa Millet pek bir hevesli Kendini görmezden önce Adamı silip harcamaya Yalnızca sevdiğimin kalbine talibim oysa Yazarsan yaz günahı boynuma Ama yeter beni yıkmaya tek iftira Vicdanıma, şu tertemiz alnıma Yazarsan yaz günahı boynuma Ama yeter beni yıkmaya tek iftira Boğmaya kedere gama Yaralayıp kanatmaya. Hatalarından taç yapıp Yüreğiyle düşünenlerin Yeri açıktır gönlümüzde Elindekini kaybetmenin Hesabını tutuyorsan Yüzüne kapanır kader kapıların Eriyip yok olmaktır aşk ruhunda sevgilinin Yazarsan yaz günahı boynuma Ama yeter beni yıkmaya tek iftira Vicdanıma, şu tertemiz alnıma Yazarsan yaz günahı boynuma Ama yeter beni yıkmaya tek iftira Boğmaya kedere gama Yaralayıp kanatmaya. O kadar açık ve basit ki, ya algınız yetmiyor, ya da kibriniz sizi kör ve sağır etmiş, göremiyorsunuz. Neyse, benim için fark etmez. Siz hep vardınız, çoğalmadınız, sadece afişe oldunuz. Bir anda galeyana gelip bağırıp çağırmaya başladınız. Hem de benim hesabıma çalıştınız. Yani manipüle oldunuz, kullanıldınız. Sandınız ki herkesin saldırdığı bir adama aynı şekilde siz de saldırırsanız siz de bir kimse olacaksınız, adama sayılacaksınız. Akşam yastığınıza başınızı koyunca rahatça uyurken egonuz bana geçirdiniz diye zevkten salya salya akarken ağzınızın kenarından farkında olmadan bana çok büyük faydanız oldu. Gündem olduk. Allah sizden razı olsun. Sakın susmayın, öfkenize, kibrinize kuvvet. Böyle devam! Aklınız başınıza gelir de susmayı tercih ederseniz de yine bana yarar, sizi susturmuş olurum ve hatta biraz da ayılmanıza yardımcı oldum diye iyi hissederim kendimi. İki türlü de bana yarar yani! Hadi şimdi devam… Ha bir de şunu eklemem lazım, artık iftiralarınız ve hakaretleriniz beni yıkmıyor, kedere, gama boğmuyor beni, çünkü sizi ortaya çıkardım, tanıdım, tanımladım ve dikkate alınmanızın gereksiz olduğunu anladım.

ayrılmasaydım ölüyordum beşik kertmesi blog açıklaması demet-akalin demir demirkan demir demirkan cevabı esra erol günahı boynuma sertap erener