Tekirdağ'da Tüyler Ürperten Olay! 17 Yaşındaki Kız Eski Eniştesinin Tacizine Karşı Koyunca Annesinden Demirle Dayak Yedi

TAKİP ET

Tekirdağ'da henüz 17 yaşında olan genç kız eski eniştesi tarafından annesinin gözü önünde tacize uğradı. Eski eniştesinin kıyafetlerini çıkarak vücudunu öpmeye başladığını söyleyen genç kız, tacize karşı koymaya çalışınca annesinden dayak yediğini söyleyerek hem annesinden hem de eniştesinden şikayetçi oldu.

Tekirdağ’da henüz 17 yaşında olan genç kız eski eniştesi tarafından annesinin gözü önünde tacize uğradı. Eski eniştesinin kıyafetlerini çıkarak vücudunu öpmeye başladığını söyleyen genç kız, tacize karşı koymaya çalışınca annesinden dayak yediğini söyleyerek hem annesinden hem de eniştesinden şikayetçi oldu.

Olay, Tekirdağ Ergene ilçesinde henüz 17 yaşında olan bir genç kızın başına geldi. Alınan bilgilere göre, Coşkun Ş. isimli şahıs boşandığı karısının kız kardeşi 17 yaşındaki C.K’ya cinsel tacizde bulunduğu iddialarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aynı zamanda genç kızın tacize uğradığı anları izleyen ve kızının eniştesine karşı çıkmasıyla demirle dövdüğü öne sürülen anne H.K, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TACİZE KARŞI KOYUNCA ANNESİ DEMİRLE DÖVDÜ

Olayı detaylarıyla anlatan C.K isimli genç kız, işten eve döndüğünde annesi ve eski eniştesinin evde oturduklarını kendisinin de içeri geçerek kanepe üzerine oturduğunu söyledi. Eski eniştesi Coşkun’un bir süre sonra yanına gelerek sarıldığını söyleyen C.K, bu sıralarda odada olan annesinin duruma müdahale etmediğini söyledi. Eski eniştesinin kıyafetlerini zorla çıkarttığını söyleyen genç kız, vücudunu öpmeye başladığını ve bu sırada bir fırsatını bularak kendi odasına kaçtığını söyledi. Olaya an be an şahit olan ve hiçbir şey yapmadığı iddia edilen anne H.K’nın kızına ‘Sen neden böyle yapıyorsun?’ diyerek elindeki demir çubukla kızını dövdüğü öğrenildi. 

GENÇ KIZ KORUMA ALTINA ALINDI

Genç kızın olayı jandarmaya ihbar etmesiyle anne ve eski enişte gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Coşkun Ş., cezaevine gönderilirken anne H.K adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 17 yaşındaki mağdur genç kız ise devlet koruması altına alındı.

 

Tekirdağ Baldız Enişte 17 Yaşındaki kız Anne Taciz Demir çubukla dayak