Tekirdağ'da Okullar Kaç Gün Tatil! Tekirdağ'da Yarın 20 Aralık 2018 Okullar Tatil Mi?

TAKİP ET

Tekirdağ'da kar yağışı hala devam ediyor. Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamada dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildiği belirtildi. Peki, Tekirdağ'da Okullar kaç gün tatil edildi? Tekirdağ'da yarın yani 20 Aralık 2018 okullar tatil mi? Tekirdağ hava durumu nasıl olacak?

Dün akşam saatlerinden itibaren yurda Balkanlar'dan giriş yapan soğuk ve karlı hava yüksek kesimlerde etkili olmaya devam ediyor. Dün akşam saatlerinde Tekirdağ'da etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi. Peki, Tekirdağ hava durumu nasıl olacak? İşte Tekirdağ hava durumuna ilişkin Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamalar...

TEKİRDAĞ’DA YARIN 20 ARALIK OKULLAR TATİL Mİ?

Trakya'da soğuk ve yağışlı hava hayatı olumsuz etkilemeye devam ederken Tekirdağ'da ve ilçelerinde bugün okullar tatil edilmişti. Peki, Tekirdağ'da 20 Aralık okullar tatil olacak mı? Tekirdağ'da bugün okullar tatil mi? Bu Soruya yanıt geldi. Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamada Kent genelinde Yarın da Okulların tatil olduğu belirtildi. Tekirdağ'da eğitimi 21 Aralık 2018 Cuma günü devam edilecek.

TEKİRDAĞ HAVA DURUMU

Tekirdağ hava durumu konusunda Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise bölgede Havanın çok bulutlu ve aralıklarla kar yağışı olacağı belirtildi. Tekirdağ'da kar yağışının yarın da devam etmesi durumunda okullar Cuma günü içinde tatil edilebilir.