Tekirdağ'da Kışlada Askerler Birbirine Girdi: 7 Asker Hastanelik Oldu

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yer alan Çetin Başer Kışlası'nda askerler arasında çıkan kavga sonucunda 7 askerin hastanelik olduğu öğrenildi.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yer alan Çetin Başer Kışlası’nda askerler arasında çıkan kavga sonucunda 7 askerin hastanelik olduğu öğrenildi. 

Olay, Tekirdağ Malkara ilçesinde yer alan Çetin Başer Kışlası’nda askerler arasında kavga çıktığı öğrenildi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle aralarında kavga çıkan askerlerden 7 ‘sinin yaralanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 

ÖNCE TARTIŞTILAR SONRA KAVGA ETTİLER

Bu gece saatlerinde meydana gelen olayın, Malkara ilçesinde 95’inci Zırhlı Tugay Komutanlığı’na bağlı olan Çetin Başer Kışlası’nda yaşandı. Kışlada vatani görevlerini sürdürmekte olan askerlerin aralarında ilk olarak tartışma çıktığı daha sonra henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğü öğrenildi. 

7 ASKER HASTANEYE KALDIRILDI

Askerler arasında henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple çıkan kavga sonucunda 7 askerin kavgada vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları darbeler sonucunda yaralandığı belirlendi. Olayın üzerine yaralanan 7 askerin askeri ambulanslara alınarak Malkara Devlet Hastanesine kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi. yaralanan 7 askerden birinin Malkara Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği bilgisi verildi. 

 

Tekirdağ Malkara Kışla Askerler Kavga 7 Asker yaralı Çetin Başer Kışlası Askerler kavga etti