Tekirdağ'da İki Grup Arasında Kavga: Bir Kişi Vücuduna Aldığı Balta Darbeleriyle Öldü

TAKİP ET

Tekirdağ'da iki grup arasında çıkan kavgada taş, balta ve palalar havada uçuştu. Yaşanan büyük kavgada 1 kişinin yaşamını yitirdiği 4 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Tekirdağ’da iki grup arasında çıkan kavgada taş, balta ve palalar havada uçuştu. Yaşanan büyük kavgada 1 kişinin yaşamını yitirdiği 4 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Olay, Tekirdağ Kapaklı’da bulunan Atatürk Mahallesi Hacılar Çeşme mevkiinde yaşandı. Mahalledeki Süleyman Demirel Parkı’nda saat 02.00 sularında başlayan kavga kanlı bitti. Gelen bilgilere göre, Arif O., Osman O., Emrah A., Mehmet B. ve Muhammed S. isimli şahısların karıştığı kavgada bıçak, balta, tabanca ve palaların kullanıldığı öğrenildi.

BİR KİŞİ VÜCUDUNA ALDIĞI BALTA DARBELERİ İLE HAYATINI KAYBETTİ

İki grup arasında çıkan büyük kavgada kavgaya karışan, Arif O., Osman O. ve Emrah A.’nın tabanca ile vurularak yaralandığı bilgisi alınırken Muhammed Suyer isimli şahsın da vücuduna aldığı balta ve bıçak darbeleri ile can verdiği öğrenildi. Muhammed Suyer’in cesedinin kavganın yaşandığı bölgeye 500 metre uzaklıkta polis ve sağlık ekipleri tarafından bulunduğu öğrenildi. olayda yaralanan şahıslar ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılırken cesedi bulunan Muhammed Suyer’in cesedinin de Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı ve polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi. 

 

tekirdağ kapaklı çerkezköy kavga balta sopa taş tabanca pala 1 ölü 4 yaralı