Tekirdağ'da Facia'nın Eşiğinden Dönüldü! 54 Kişiyi Taşıyan Yolcu Otobüsü Alev Topuna Döndü

TAKİP ET

Tekirdağ'da büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. İçinde 54 kişi bulunan bir yolcu otobüsü bir anda alev almaya başladı. Otobüsün yandığını fark eden şoför hemen aracı emniyet şeridinde durdurdu ve aracın içinde bulunan 54 kişiyi yanmaktan son anda kurtardı.

Tekirdağ’da büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. İçinde 54 kişi bulunan bir yolcu otobüsü bir anda alev almaya başladı. Otobüsün yandığını fark eden şoför hemen aracı emniyet şeridinde durdurdu ve aracın içinde bulunan 54 kişiyi yanmaktan son anda kurtardı.

İstanbul’dan yola çıkan ve Edirne istikametine doğru giden bir yolcu otobüsünün içinde şoförle birlikte 56 kişi bulunuyordu. Otobüs, TEM otoyolu Tekirdağ Çorlu ilçesi gişelerine 2 kilometre kala alev almaya ve yanmaya başladı. 

ŞOFÖRÜN DİKKATİ 54 KİŞİNİN CANINI KURTARDI

İçerisinde toplamda 54 yolcu bulunan şoförle ve muavinle 56 kişi olan yolcu otobüsünde bir anda yangın çıktı. Otobüsün alev almasıyla birlikte şoför çıkan yangını fark etti. Otobüsü hemen emniyet şeridine çeken ve park eden otobüs şoförü yolcuları sakince aşağıya indirdi. Otobüste yaralanana ve ölen bulunmazken yolcuların aracın içinde bulunan eşyaları yanarak kül oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otobüste çıkan yangına müdahale ederek söndürdü. Çıkan yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

 

tekirdağ yolcu otobüsü alev aldı 54 kişi son anda kurtuldu yolcu otobüsü şoför