Tekirdağ'da 3 Kız Çocuğuna Cinsel İstismar Şoku! +18'lik Film İzleterek Taciz Etti

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde mide bulandıran bir olay yaşandı. 63 yaşında olduğu öğrenilen emekli astsubay, yöneticilik yapmakta olan apartmanda oturan 3 kız çocuğuna +18'lik film izleterek cinsel istismarda bulundu.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde mide bulandıran bir olay yaşandı. 63 yaşında olduğu öğrenilen emekli astsubay, yöneticilik yapmakta olan apartmanda oturan 3 kız çocuğuna +18’lik film izleterek cinsel istismarda bulundu.

Olay, Tekirdağ Çorlu ilçesinde meydana geldi. 63 yaşındaki emekli astsubay Ayhan Y.’nin yöneticiliğini yapmakta olduğu apartmanda 3 kız çocuğuna dehşeti yaşattı. Aynı apartmanda oturan ve yaşları 8 ila 11 arasında değişmekte olan 3 kız çocuğuna +18’lik film izleterek cinsel istismarda bulundu.

ODASINDA FİLM İZLETEREK TACİZ ETMİŞ

Tekirdağ Çorlu ilçesi Muhittin Mahallesi’nde yer alan bir apartmanda yöneticilik yaptığı öğrenilen 63 yaşında evli ve 2 çocuk babası emekli astsubay Ayhan Y. aynı apartmanda oturdukları öğrenilen 3 kız çocuğuna cinsel tacizde bulundu. Taciz edilen kızlardan 2’sinin kardeş olduğu öğrenilirken yaşlı adamın küçük kızları yönetim odasına götürerek +18’lik film izlettiği ve burada cinsel istismarda bulunduğu öğrenildi. 8 ve 11 yaşında olan 2 kız kardeşin yaşanan olayı anne ve babasına anlatmasıyla iğrenç olay ortaya çıktı. Yaşanan olayı duyan aile hemen polise giderek adamdan şikayetçi oldu.

9 YAŞINDAKİ BİR KIZ ÇOCUĞUNUN AİLESİ DE ŞİKAYETÇİ OLDU

Şikayet üzerine harekete geçen Çorlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 63 yaşındaki emekli astsubay Ayhan Y.’yi gözaltına alırken tacize uğrayan küçük kızlarında psikolog eşliğinde ifadeleri alındı. İfadelerine başvurulan kız kardeşlerin yaşlı adamın kendilerini yönetim odasına götürerek film izlettiğini ve burada kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu belirtti. Gözaltına alınan sapık adamın polisteki sorgusunun devam ettiği öğrenilirken aynı apartmanda oturdukları öğrenilen 9 yaşındaki bir kız çocuğunun ailesinin de Ayhan Y.’den aynı konu hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi. Poliste alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Ayhan Y.2nin çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklu yargılandığı ve cezaevine gönderildiği bilgisi alındı.

 

tekirdağ cinsel taciz çorlu 3 kız çocuğu 63 yaşındaki adam +18 film