Tekirdağ'da kebapçıya hesap tartışması sonrası silahlı saldırı

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde bir kebap dükkanı işleten Sebahattin G., kendisini ve çalışanlarını darbettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu müşterisi tarafından bir saat sonra bacağından tabancayla vuruldu. Olaya karışan 4 kişi gözaltına alınırken, güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan anlar şoke ediciydi.

Ayaspaşa Mahallesi Çarşı Caddesi'nde bulunan kebapçıya giden 4 kişi yemek yedi. Hesabı fazla bulan müşterilerle iş yeri çalışanları arasında tartışma çıktı ve kısa sürede kavgaya dönüştü. İş yeri sahibi ve çalışanları, olayın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, kendilerini darbettiklerini iddia ettikleri 4 kişiden şikayetçi oldu. Şikayetlerini tamamladıktan sonra dükkana geri döndüler.

Ancak şüpheliler yaklaşık bir saat sonra kebapçıya geri döndü. Eray B. adlı şüpheli, içeride bulunan müşterilerin de olduğu iş yerine tabanca ile ateş açtı. Sebahattin G., işletme sahibi olarak kurşunlardan birinin bacağına isabet etmesi sonucu yaralandı. Olay anları ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

YARALANAN ADAM TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yaralanan Sebahattin G., olay yerine gelen sağlık ekiplerince Saray Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan Eray B. ile 3 arkadaşını yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam etmektedir.
 

Tekirdağ Saray kebapçı