"Tek Suçum Erdoğan'ı Eleştirmek"

TAKİP ET

Paralel yapı operasyonlarında gözaltına atılan Sedat Laçiner'in twitter hesabından atılan tweetler oldukça dikkat çekti.

Çanakkale'de düzenlenen paralel yapı operasyonları sırasında gözaltına alınan 27 kişinin arasında bulunan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, twitter hesabından bir tweet paylaştı ve "Bana göre tek suçum Erdoğan'ı eleştirmek" dedi. SEDAT LAÇİNER TWEET ATTI Paralel yapı operasyonlarında gözaltına alınan ve 3 gündür gözaltında tutulan Sedat Laçiner, twitter hesabından  neden gözaltına alındığına dair bazı açıklamalarda bulundu. Sedat Laçiner adına atılan tweetlerde Laçiner'in tek başına bir hücrede tutulduğundan ve kitap okumasına bile müsaade edilmediğinden bahsedilmiş. Ayrıca Sedat Laçiner'in tek suçunun Erdoğan'ı eleştirmek olduğu yazılmış. Bu tweetlerin Laçiner'in kendini tarafından mı yoksa bir yakını tarafından mı atıldığı ise henüz bilinemiyor. LAÇİNER'İN HESABINDAN PAYLAŞILAN TWEETLER  

Gözaltına alınalı 2 günü geçti. Gözaltına alınmam ve bir hücrede tutulmam fiilen susturulmamdır.

— Sedat Laçiner (@sedatlaciner) Tek başıma bir hücredeyim. Kitap okumama, yazı yazmama dahi izin vermiyorlar. — Sedat Laçiner (@sedatlaciner)

Sadece görüşlerimden dolayı gözaltındayım. Susturamayınca yok etmeye çalışıyorlar.

— Sedat Laçiner (@sedatlaciner) Bugün 2.gün de bitti ve hala hiçbir işlem yapılmadı. 2 gündür tecrit edilmiş şekilde gözaltında tutuluyorum. — Sedat Laçiner (@sedatlaciner)

Çocuklarımın gözü önünde evim didik didik edildi.Bana göre tek suçum Erdoğan’ı eleştirmek. Bir akademisyenin düşüncelerini söylemesi suç mu!

— Sedat Laçiner (@sedatlaciner) Bugüne kadar basit bir sokak kavgasına bile karışmamış bir insanın evi terörle mücadele timleri tarafından nasıl basılır! — Sedat Laçiner (@sedatlaciner)

paralel yapı operasyonları Sedat Laçiner Sedat Laçiner tweetleri