Tecavüz Sonrası Hamile Kalan Teröristlere Yapılanlar Dehşete Düşürdü

TAKİP ET

PKK terör örgütünden kaçarak teslim olan bir terörist örgüt içerisinde yaşanan tecavüzleri ve infazları anlattı. Kadın teröristlerin hamile kalması halinde infaz edildiğini dile getirdi.

Örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan Ekrem Piro ismini kullanan terörist güvenlik güçlerine önemli itiraflarda bulundu. Örgüt içerisinde yaşanan ve kan donduran olayların detaylarını anlattı. Örgüt içerisinde kadın teröristlere sürekli olarak tecavüz edildiği ve hamile kalanların olduğunu belirtti. Hamile kalan teröristlerin başına gelenler ise kan dondurdu. Hamile kalan teröristlerin daha fazla ayak bağı olmasını engellemek için infaz ettiklerini itiraf etti. 

Güvenlik güçlerine teslim olan teröristler her geçen gün örgütte yaşanan ve ağızları açık bırakan olayları deşifre etmeye devam ediyorlar. Çeşitli vaatler ile kandırıldıktan sonra örgütten kaçan bu kişiler güvenlik güçlerine sığınarak kurtulmayı amaçlıyorlar. Örgüt içerisinde her türlü sapkınlığın olduğunu söyleyen güvenlik güçleri özellikle kadına tecavüzün hat safhada olduğunu anlatıyor. 

HAMİLE KALANLAR ÖLDÜRÜLÜYOR

Güvenlik güçlerine teslim olan Ekrem Pira kod adını kullanan terörist ifadesinde örgütte kadınlara yapılan cinsel istismarı tüm ayrıntıları ile anlattı. Tecavüzlerin ardından hamile kalan teröristleri doktora götürmek yerine masraf çıkmasını engellemek ya da yakalanma riskini azaltmak için infaz ettikleri ortaya çıktı. 

Teslim olan terörist bu süreçte vermiş olduğu ifadede daha önce hamile olduğu öğrenilen bir kadın teröristin kendi gözleri önünde infaz edildiğini açıkladı. Özellikle örgüt içerisinde son yıllarda artan tecavüzlerle birlikte hamileliklerin artması sebebiyle kadın teröristleri daha fazla infaz ettikleri belirlendi. Örgüt yöneticileri tarafından da tecavüz ve infazların gerçekleştirildiğini anlattı. 

pkk terörist hamilelik