Tecavüz Mağduru Küçük Kız Büyüyüp Polis Oldu, Kendisine Tecavüz Eden Şahsı Yakaladı

TAKİP ET

Brezilya'da henüz 9 yaşındayken tecavüze uğrayan kız, olayın üzerinden 12 yıl geçtikten sonra polis olarak tecavüzcüsünü yakaladı ve hapse girmesini sağladı.

Brezilya'da henüz 9 yaşındayken tecavüze uğrayan kız, olayın üzerinden 12 yıl geçtikten sonra polis olarak tecavüzcüsünü yakaladı ve hapse girmesini sağladı. 

Brezilya'da Tabata isimli 9 yaşındaki kız tecavüze uğradı. Aradan geçen 12 yıl sonra büyüyen ve polis olan genç kızın yolu tecavüzcüsüyle tekrar kesişti. Evli ve aile dostları olduğu öğrenilen 39 yaşındaki şahsın iki yıl boyunca tecavüzüne uğrayan küçük kız büyüdükten sonra polis olarak intikamını aldı ve tecavüzcüsünü cezaevine gönderdi.

YILLAR SONRA TECAVÜZCÜSÜNÜ YAKALADI
Yıllar sonra yeniden Yolları kesişen ikiliden Tabata bu sefer savunmasız değildi.  Kendisine tecavüz eden adamın ellerini kelepçeleyen ve kolundan sıkı sıkı tutarak diğer eliyle de ona bir tabanca doğrultan genç kadın onu hücreye koyarak yılların intikamını almış oldu.  Olaydan sonra açıklama yapan Tabata isimli genç kadın "Bir suçu ihbar etmek ve konuyu yeniden ele almak iyileştirici bir süreçti"  ifadelerini kullandı. 

OLAYI ANLATTI
Genç kadın kendisine tecavüz eden şahsın doğayı seven bir fotoğrafçı olduğunu ve çok sıcak davrandığını babası ile kısa sürede yakın arkadaş olduklarını,  kısa süre sonra iyi iki ailenin birlikte seyahatlere çıkmaya başladıklarını dile getirdi.  Tabata "Beni taciz etmeye başlaması çok sürmedi. Yanıma geliyor ve beni elliyordu. Önce ne olduğunu anlamadım. Beni rahatsız ediyordu ama bunun suç olduğunu anlayamayacak kadar küçüktüm" dedi.

brazilya tecavüz mağduru küçük kız polis dünya haberleri