Tecavüz Hükümlüsü Kendi Cinsel Organını Kesti!

TAKİP ET

Çanakkale ceza infaz kurumunda cinsel taciz suçundan hüküm giyen M.K isimli bir hükümlü ceza evinde cinsel organını keserek üzerinde tepindi.

Çanakkale ceza infaz kurumunda cinsel taciz suçundan hüküm giyen M.K isimli bir hükümlü ceza evinde cinsel organını keserek üzerinde tepindi. 

Çanakkale açık infaz kurumunda ilginç bir olayın yaşandığı belirtildi. Bir süredir cinsel taciz suçundan dolayı tutuklu konumda bulunan M.K. isimli tutuklunun geçtiğimiz günlerde ceza evinde kalmaktan dolayı son derece şikayetçi olduğu belirlendi. Akşam saatlerinde tutuklunun kendi kendine bir ceza vermesi dikkat çekerken konu hakkında soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

Tecavüz ettiği gerekçesi ile yargılandıktan sonra suçlu bulunduğu için tutuklanan tutuklunun çıkamayacağını anladıktan sonra kendisini suçlamaya başladığı öğrenildi. Koğuşta bulduğu meyve bıçağı ile kendi cinsel organını kesen hükümlü büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

KENDİ CİNSEL ORGANINI KESİP ÜZERİNDE TEPİNDİ

Bulduğu meyve bıçağı ile kendi penisini kökünden kestikten sonra iki parçaya ayırdığı öğrenildi. Hızını alamadıktan sonra üzerinde tepinmeye başladığı ve etraftaki mahkumlar tarafından sakinleştirildi. 'Ne geldiyse başıma senin yüzünden geldi' diyerek sinir krizi geçirdiği öğrenildi. Ardından ceza evi çalışanları tarafından sakinleştirildi. Zaman kaybetmeden sağlık ekiplerine haber verildi. Gelen ambulans ile Çanakkale Devlet Hastanesine kaldırılan mahkumun penisinin tekrar dikilmesinin mümkün olmadığı öğrenildi. Zarar gördüğü için başka yöntemler üzerinde çalışıldı. Sağlık durumu kontrol altına alındıktan sonra idrar çıkışını sağlamak için sonda takıldı. Sağlık kontrolleri devam ederken mahkumun bir süre daha hastanede kontrol altında tutulacağı bilgisi paylaşıldı

çanakkale cinsel organını kesti mahkum