TBMM Önünde Hareketli Dakikalar! Dur İhtarına Uymayan Traktör Ateş Açılarak Durduruldu

TAKİP ET

Ankara'da polisin dur ihtarına uymayan plakasız traktörün sürücüsü araçları ezerek ilerlediği Çankaya Caddesi'nde açılan ateş sonucu vurularak durduruldu.

Ankara Kızılay'da Trafik Kontrol noktasında görevli polisler Atatürk Bulvarı'nda seyir halinde olan plakasız bir traktörün sürücüsü dur ihtarında bulundu. Polisin ihtarını dikkate almayan traktör sürücüsü önündeki araçlara çarparak Çankaya yönüne doğru ilerlemeye devam etti. Polis ekipleri TBMM'nin Çankaya kapısı önünde uyarı ateşi açtı ancak traktör sürücüsü yine durmadı.

LASTİKLERE ATEŞ EDİLDİ

Polis ekipleri bunun üzerine Traktörün lastiklerine ateş etti ama traktör sürücüsü birçok aracı altına alarak ezdi. Daha sonra Çankaya Caddesi üzerinde bacağından vurularak etkisiz hale getirilen traktör sürücüsünün isminin Aydın Sakarya olduğu öğrenilirken Beypazarı nüfusuna kayıtlı ve 45 yaşında olduğu belirtildi.

EYLEM YAPACAKTI

Sakarya'nın herhangi bir suç kaydı olmadığı belirtilirken polise verdiği ilk ifadede "traktörünü İsrail Büyükelçiliği önüne çekip eylem yapmayı planladığını" söylediği öğrenildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Ankara TBMM dur ihtarına uymayan traktör