Tatil keyfi ölümle bitti: Denizde boğulan tarım işçisi kurtarılamadı!

TAKİP ET

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde tatil için denize giren 37 yaşındaki tarım işçisi Gökhan Döne, arkadaşlarıyla birlikte geçirdiği keyifli anları kanlı bir trajediyle sonlandırdı.

Olay, öğleden sonra saat 15.40 civarında ilçe sahilinde meydana geldi. Kozan'da tarım işçiliği yaptığı öğrenilen Gökhan Döne, arkadaşlarıyla birlikte Yumurtalık Sahili'ne tatil için gelmişti. Denize giren Döne, bir süre sonra gözden kaybolduğunu fark eden arkadaşları, hemen çevredekilere yardım çağrısında bulundu. Denizdeki bir grup kanocu, Döne'yi buldu ve sahile çıkardı. Vatandaşlar, Döne'nin boğulma tehlikesi geçirdiğini anladıktan sonra hemen sağlık ekiplerini aradı. Kalp masajı yaparak müdahalede bulunan vatandaşlar, acil sağlık ekibinin gelmesini bekledi.

Hastaneye kaldırılan Döne, tüm müdahalelere rağmen maalesef hayatını kaybetti. Gencin cansız bedeni, otopsi için morga kaldırıldı.

Gözler, bu üzücü olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmaya çevrildi. Sevdikleriyle birlikte geçirmek istediği tatil, Gökhan Döne'nin acı bir şekilde hayatını kaybetmesiyle adeta kabusa döndü.

Adana boğulma vakası ölüm haberi