Tatil İçin Almanya'dan Adana'ya Gelen Aile Silahlı Saldırıya Uğradı: 5 Yaralı!

TAKİP ET

Almanya'da yaşayan ve tatil için Adana'ya gelen Altunç ailesine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrasında 1'i ağır 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Almanya’da yaşayan ve tatil için Adana’ya gelen Altunç ailesine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrasında 1’i ağır 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Olay, Adana Seyhan ilçesi Gülpınar mahallesinde meydana geldi. Gelen bilgilere göre, Almanya’da yaşayan ve tatil için memleketleri Adana’ya gelen Altunç ailesi burada dehşeti yaşadı. İsimleri Rıfat, Kemal, Cemal ve Hüseyin Altunç olduğu öğrenilen 4 kişi memleketlerine geldikten sadece 1 saat sonra hasret gidermek istedi. Arkadaşlarının yanına gitmekte olan şahısların üzerine motosiklet üzerinde olan iki kişi tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı.

MOTOSİKLETLİ SALDIRGANLAR KAÇARAK UZAKLAŞTI

Motosikletli saldırganların açtığı ateş sonucunda Rıfat, Kemal, Cemal ve Hüseyin Altunç yaralanırken hasret gidermek için yanına geldikleri Mehmet Nur Demir’in de saldırıda yaralandığı öğrenildi. Saldırıyı gerçekleştiren 2 şahıs olay yerinden kaçarak uzaklaşırken çevredeki vatandaşlar hemen ambulansa haber verdi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken 1’inin durumunun ağır olduğu bilgisi verildi. Polis ekipleri yaşanan saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

 

adana seyhan almanya tatil altunç aile motosiklet saldırı pompalı tüfek 5 yaralı