Tatil Haberleri Gelmeye Devam Ediyor! Yarın Hangi İllerde Okullar Tatil?

TAKİP ET

Kar yağışı Türkiye'de etkili olmaya devam ederken birçok ilden kar tatili haberleri gelmeye başladı. Peki, yarın Hangi illerde okullar tatil edildi?

Yoğun kar yağışı Türkiye genelinde etkili olmaya devam ediyor. Kar yağışının etkili olması ile birlikte kar tatili haberleri de gelmeye başladı. Işte yarın Okulların tatil edildiği iller...

ÇANAKKALE

Kar nedeniyle Çanakkale'nin Yenice ilçesinde yarın okullar tatil edildi. Yenice Kaymakamlığı ndan kar tatili hakkında yapılan açıklamada; “İlçemiz genelinde ilk ve orta dereceli okullar Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile 8 Ocak Salı günü 1 gün süreyle tatil edilmiştir” denildi.

BALIKESİR

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Balıkesir'in Manyas ilçesinde de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın bir gün süreyle ara verildi. Manyas İlçe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada 8 Ocak salı günü ilk ve orta dereceli Okulların tatil edildiği belirtildi. Meteoroloji yetkilileri olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların tedbirli olmasını istedim.

ÇORUM

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle Temel ve ortaöğretim okullarında taşımalı eğitim gören öğrenciler için yarın okullar tatil. Çorum İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Eryiğit tarafından yapılan açıklamada; "Kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Sungurlu ilçemizde temel ve orta öğretim okullarımızda taşımalı eğitim öğrencilerimize 08.01.2019 Salı günü tatil kararı alınmıştır. Öğrencilerimizin bugünü kitap okuyarak geçirmelerini diliyoruz" denildi.

yarın hangi illerde okullar tatil kar tatili hangi şehirlerde okullar tatil kar tatili hangi illerde son dakika kar tatili olan iller okullar tatil mi 8 ocak 2019 okullar tatil mi son dakika