Tartıştığı Komşusunun 12 Yaşındaki Oğlunu Gözünü Kırpmadan Vurdu!

TAKİP ET

Kocaeli'nde komşusu ile tartışma yaşayan K.K isimli bir şahıs tabancasına yönelerek ateş açtı ve tartıştığı komşusunun 12 yaşında olan oğlunu bacağından vurdu. Küçük çocuk yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli’nde komşusu ile tartışma yaşayan K.K isimli bir şahıs tabancasına yönelerek ateş açtı ve tartıştığı komşusunun 12 yaşında olan oğlunu bacağından vurdu. Küçük çocuk yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün gece saatlerinde Kocaeli İzmit Serdar Mahallesi Nusrettin Paşa Caddesi üzerinde yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen K.K komşusu E.İ ile aralarındaki bor meselesi yüzünden tartışmaya başladı. 

RASTGELE ATEŞ AÇTI 12 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU VURDU

Tartışmanın giderek büyümesi üzerine sarhoş olduğu iddia edilen K.K eline aldığı silahla rastgele ateş açmaya başladı. Silahtan çıkan kurşunlar K.K’nın tartıştığı komşusu E.İ’nin 12 yaşındaki oğluna denk gelerek küçük çocuğu sağ bacağından yaraladı. Küçük çocuk kanlar içinde yere yığılırken olay yerine gelen sağlık ekipleri B.İ’nin ilk müdahalesini yapmasının ardından ambulansa alarak Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı.

NE YAPTIĞINI HATIRLAMADI

Küçğk çovuğu yaralayan K.K, polis ekipleri tarafından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı. K.K’nın kendisinin alkollü olduğunu ve ne yaptığını hatırlamadığını ve çok pişman olduğunu söyledi. Emniyetteki işlemler biten K.K’nın bugün öğle saatlerinden sonra adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

 

kocaeli komşu tartışma çocuk silah