Tartıştığı Annesini Pompalı Tüfekle Öldürdü, Eve Gelen Polisler Karşılaştıkları Manzara Karşısında Şok Oldu

TAKİP ET

Kısa süre önce eşiyle boşandığı öğrenilen Sezgin İ. bugün konuşmak için annesi Zarife İ.'nin evine gitti. Anne ve oğlu arasında henüz bilinmeyen nedenle bir tartışma başlarken tartışma sırasında Sezgin İ. Evde bulunan pompalı tüfekle annesine ateş açtı.

Kısa süre önce eşiyle boşandığı öğrenilen Sezgin İ.  bugün konuşmak için annesi Zarife İ.’nin evine gitti. Anne ve oğlu arasında henüz bilinmeyen nedenle bir tartışma başlarken tartışma sırasında Sezgin İ.  Evde bulunan pompalı tüfekle annesine ateş açtı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan olayda bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen Sezgin İ.,  konuşmak için evine gitti annesi Zarife İ.’yi  pompalı tüfekle vurarak öldürdü. 

ANNESİNE ATEŞ AÇTI
Bugün öğle saatlerinde Ankara'nın Mamak Durali Alıç Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir süre önce eşinden boşanan Sezgin İ.  konuşmak için annesinin 990 sokakta bulunan evine gitti. Anne oğul arasında Burada henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Sezgin İ.  tartışma sırasında Evde bulunan pompalı tüfekle ateş açarak annesi Zarife İ.’yi öldürdü. 

POLİSE TESLİM OLDU
Olay yerine ihbar üzerine polis ekipleri sevk edilirken annesini öldüren Sezgin İ., polis ekiplerine teslim oldu. Sezgin İ. gözaltına alınarak emniyete götürülürken Zarife İ’nin cenazesi ile yapılan incelemenin ardından Otopsi için adli tıp Kurumu'na götürüldü.

 

ANKARA ankara mamak annesini öldürdü son dakika son dakika haberi