Tarsus'ta Meydana Gelen Kavgada 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 12 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Mersin'in Tarsus ilçesinde, akşam saatlerinde Öğretmenler Mahallesi'nde meydana gelen olayda iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi yaralandı. Kavga sırasında pompalı tüfek ve bıçak da kullanıldı.

Olay, Rasim Dokur Bulvarı üzerinde bulunan bir oto kiralama işletmesinde gerçekleşti. Oto kiralama işletmesi sahibi D.U.Y. (29) ile otomobil sürücüsü A.A.T. arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Gerginlik arttıkça, oto kiralama dükkanının sahibi olan D.U.Y., iş yerinden aldığı pompalı av tüfeğiyle rastgele ateş açtı. Kavga esnasında iki taraf da saçma, bıçak ve sopa darbeleriyle yaralandı.

Olayın sonucunda saçmaların hedef aldığı Yakup T. (17) ağır yaralandı ve olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer yaralanan 12 kişi ise ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildi. Yaralıların durumlarına dair bilgiler henüz netleşmedi.

Polis Ekipleri Harekete Geçti
Olay yerine gelen polis ekipleri, geniş çaplı güvenlik önlemleri alarak kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mersin bıçakla kavga ölüm haberi