Tarsus'ta dramatik kaza: Kurbanlık alma yolculuğu acı sonla bitti! 3 kişi hayatını kaybetti

TAKİP ET

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, Hacı (37) ve Fesla Yoldaş (40) çifti ile 8 yaşındaki oğulları Muhammed Enes hayatını kaybetti. Otomobilleri sulama kanalına uçarak ters dönen aile, kurbanlık almaya giderken feci bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Ancak çiftin diğer çocuğu Ahmet Enes, kazadan yara almadan kurtuldu.

Bu üzücü olay, sabah saatlerinde Günyurdu Mahallesi'nde meydana geldi. Kurbanlık almak için Avadan Mahallesi'ne gitmekte olan Hacı Yoldaş'ın kullandığı 01 AOA 769 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak sulama kanalına uçtu ve ters döndü. Çevrede bulunanların hemen ihbar etmesi üzerine sağlık, polis ve kurtarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Kurtarma ekipleri, suya gömülen otomobilin içinde bulunan Hacı Yoldaş, eşi Fesla ve çocukları Muhammed Enes ve Ahmet Enes'i kurtarmak için büyük bir çaba sarf etti. Ancak ne yazık ki, Yoldaş çifti ile Muhammed Enes'in hayatını kaybettiği belirlendi. Ahmet Enes ise mucizevi bir şekilde yara almadan kurtuldu.

Hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedenleri otopsi için morga götürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Bu acı olay, Tarsus'un sakin sokaklarında bir ailenin kurbanlık alma yolculuğunun trajik bir sonla sonuçlanmasıyla herkesi derinden sarsmış durumda.

Mersin trafik kazası ölüm haberi