Tarlada Çalışanların Üzerine Yıldırım Düştü, 2 Kişi Öldü 5 Kişi Yaralandı!

TAKİP ET

Erzincan'dan gelen haberde Ergan Dağı eteklerinde bulunan Oğulcuk köyünde tarlada çalışan işçilerin üzerine yıldırım düştü. Yıldırımın düşmesinin ardından 2 kişi öldü 2'si çocuk 6 kişi de yaralandı.

Erzincan’dan gelen haberde Ergan Dağı eteklerinde bulunan Oğulcuk köyünde tarlada çalışan işçilerin üzerine yıldırım düştü. Yıldırımın düşmesinin ardından 2 kişi öldü 2’si çocuk 6 kişi de yaralandı. 

Erzincan Ergan Dağı eteklerinde bulunan Kent Merkezine bağlı Oğulcuk köyünde bulunan bir tarlada çalışan işçiler yağmura yakalandı. Aralarında çocuklarında bulunduğu 8 kişi yağmura yakalanarak tarlada bulunan bir koma sığındı. Bu esnada tarlaya düşen yıldırım nedeniyle Ali Işık ve kardeşi Özlem Işık olay yerinde hayatını kaybetti. Yıldırımın düşmesi sonucu tarlada bulunan 2’si çocuk 6 kişide yaralandı.

Olayın yaşanmasının ardından bölgeye çok sayıda Jandarma ekibi ve AFAD ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ambulanslar yaralanan 6 kişiyi hemen Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. 

ERZİNCAN VALİSİNDEN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Erzincan Valisi Ali Arslantaş yaşanan olaydan sonra şu açıklamayı yaptı:

"Yıldırım çarpması sonucu tarlada çalışan vatandaşlarımızdan 2'si öldü. Olayda 2'si çocuk 6 kişi de yaralandı." dedi. Vali aynı zamanda, yaralıların hastanede tedavi altına alındığını olay yerinde yapılan incelemelerinde devam ettiğini söyledi. Yıldırım düşmesi sonucu ölen Ali Işık ve kardeşi Özlem Işık’ın Tercan ilçesinde ikamet ettiği ve tarlaya akrabalarına yardım etmek amacıyla geldikleri öğrenildi. Aynı zamanda olay yerine Cumhuriyet savcısı gelerek jandarma ile birlikte inceleme yaptı.

 

erzincan yıldırım tarla çalışanlar 2 ölü 5 yaralı