Tarım Kredi Marketlerinde Yüzde 50'ye Varan İndirim Yarın Başlıyor

TAKİP ET

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde peynir, pirinç, süt, mercimek, nohut, ayçiçeği yağı, çay, salça ve un gibi temel ihtiyaç gıdalarının yanı sıra sabun, deterjan, kağıt havlu ve kağıt peçete gibi temizlik ürünlerinde yapılacak olan yüzde 50'ye varan indirim kampanyası 16 Ekim tarihinde başlayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından zincir marketlere yönelik yapılan indirim çağrısından sonra Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde gıda ürünlerinden temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başlatılacak.  

Türkiye'nin 81 ilinde 3 binden fazla marketiyle faaliyette olan Tarım Kredi Kooperatifleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından zincir marketlere yönelik yapılan enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadeleye destek olma çağrısından sonra temel gıda ve temizlik ürünlernde yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başlatma kararı aldı.  

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde mevcut indirim kampanyaları sürerken, bu kampanyalara ilave olarak 16 Ekim tarihinden başlamak üzere peynir, süt, nohut, pirinç, ayçiçeği yağı, mercimek, çay, salça, un gibi temel gıda ürünleri ile sabun, deterjan, kağıt havlu ve kağıt peçete gibi temizlik malzemelerinde yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başlatılacak.  

16 Ekim Pazartesi günü Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin tümünde başlayacak olan indirim kampanyası, 2 Kasım tarihinde bitecek. 

Yine Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, çiftçilerden doğrudan tedarik edilerek satılan soğan, patates, portakal, elma, salatalık ve domates gibi meyve ve sebze ürünlerinde yapılan 'manavda taptaze indirim' kampanyası da sürecek. 

Üretici ve tüketici arasında doğrudan bir kanal oluşturan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, çitçiler tarafından üretilen ürünleri en uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturarak ülke ekonomisine destek olmayı amaçlıyor. 

Tarım Kredi Kooperatifi indirim kampanyası gıda temizlik maddesi