Tanımıyorum Demişti Meğer Sevgilisiymiş!

TAKİP ET

İstanbul'da yaşanan uyuşturucu ticaretinin ardından bir cinayet çıktı. Zanlıları tanımadığını söyleyen genç kız aslında zanlılardan birisinin sevgilisi çıktı.

İstanbul'da gerçekleştirilen bir uyuşturucu alışverişinin yaşanan çeşitli tartışmaların sonucunda kanlı bittiği öğrenildi. Bunun ardından olaya tanık olduğu tespit edilen bir genç kızın ifadesine başvuruldu. Verdiği ifade sonrasında zanlıları tanımadığını anlattı. Ancak kısa bir süre sonra polis tarafından yapılan araştırmanın ardından aslında zanlılardan birisinin sevgilisi olduğu polis tarafından ortaya çıkarıldı. 

İStanbul'un Tuzla ilçesinde aracında ölü olarak bulunan Murat Gözüpek isimli şahsın cinayete kurban gittiği öğrenildi. Olayın çözülmesi için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Bu operasyon ile birlikte Mert K. isimli kişi şüpheli olarak gözaltına alındı. İddialara göre bu kişinin yanındaki bir arkadaşı ile uyuşturucu almak için öldürülen şahsın aracına bindikleri ortaya çıktı. Ancak almak istedikleri uyuşturucunun fiyatı pahalı geldiği için aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Murat Gözüpek araçtan inmeye fırsat bulamadan öldürüldü. 

SEVGİLİSİ ÇIKTI

Polis tarafından yapılan incelemelerde araca binenlerden birisinin 26 yaşındaki genç kız olduğu öğrenildi. Poliste verdiği ifadesinde 'İsminin Sinan olduğunu bildiğim kişiye uyuşturucu almak için gittik ve araca bindik. Sinan seyir halindeyken araçta bulunan sürücüye ateş etti. Ben çok korkup araç henüz durmadan atladım. İkisini de tanımıyorum' demişti. Bunun ardından olay hakkında derin bir araştırma yapıldı. 

Araştırmanın sonucunda dikkat çeken ayrıntılara yer verildi. Aslında tanımıyorum dediği kişinin genç kızın sevgilisi olduğu ve olayın zanlılarından birisi olduğu tespit edildi. Bunun ardından Mert K. isimli şahıs kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Ardından hakim karşısına çıktı. 

istanbul uyuşturucu sevgili