Tan Taşçı'dan Taciz İddialarına Açıklama

TAKİP ET

Ünlü popçu Tan Taşçı, Danimarka'da yaşayan ve tatil için Türkiye'ye gelen Diş Hekimi Pelin Elecik'e Özel mesajlar atarak kendisini taciz ettiği iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bugün Sabah gazetesinde yer alan haber magazin basınına Bomba gibi düştü. Danimarka'da diş hekimliği yapan ve tatil için Türkiye'ye gelen Pelin Elecik,  ünlü popçu Tan Taşçı’nın Kendisini taciz ettiğini iddia etti.

Tatil yapmak için gittiği Bodrum'da fotoğraf paylaşan Elecik, Tan Taşçı'nın bu fotoğrafını gördüğünü ve Instagram hesabı üzerinden kendisine çıkma teklifinde bulunduğunu iddia etti.

"KALİTELİ KADINSIN, YAKINDAN TANIMAK İSTİYORUM"

Ünlü popçunun kendisine Instagram'dan direkt mesaj attığını söyleyen Elecik, "Kaliteli kadınsın, seni yakından tanımak istiyorum"  yazdığını ve ısrarcı davrandığını belirterek bu mesajları yayınladı ve "Bu işler böyle gelişiyormuş"  ifadeleri ile tepkisini dile getirdi. 

ÜNLÜ POPÇU AÇIKLAMA YAPTI

Gündeme bomba gibi düşen bu iddiaların ardından ünlü popçu Tan Taşçı da sosyal medya üzerinden bir basın açıklaması yaparak,"Müvekkil Tan Taşçı hakkında, basında bir takım asılsız ve iftira mahiyetinde haberler yayınlanmıştır. Gerçekte var olup olmadığı bile bilinmeyen Danimarka'da yaşadığı iddia edilen birinin söz de kendisine atılmış mesajları basınla paylaştığı ve basınında bu kurgu düzmece habere itibar ederek yayınladığını üzüntü ile görmüş bulunmaktayız. 
 Müvekkil, haberlerde adı geçen şahsı sosyal medya üzerinden dahi olsa tanımamakta ve de adı geçen kişi ile herhangi bir iletişimi ve sohbeti söz konusu olmamıştır.  Haberde yayınlanan görüntüler fotomontaj olup gerçeği yansıtmamaktadır. Müvekkil ya bir şahsın kolay yoldan ünlü olma çabasının ya da bir kısım kişilerin kurgusunun malzemesi haline getirilmeye çalışılmaktadır. 
 İlgili haberler tamamen asılsız olup, gerek bu haberi servis eden kişi ve kişilerle gerek ise hiçbir somut araştırma yapmadan, müvekkile konu nedir diye dahi sormadan haber yapan basın organları hakkında yasal yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygılarımızla duyururuz." ifadelerini kullandı.

Son dakika tan taşçı taciz ifşa pelin elecik diş hekimi danimarka son dakika haberi