Tamer Karadağlı Savaşçı dizisinin kadrosuna dahil oldu

TAKİP ET

Sevilen dizi Savaşçı'nın kadrosuna katıldığını açıklayan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla canlandıracağı karakteri de duyurdu.

Sevilen dizi Savaşçı’nın kadrosuna katıldığını açıklayan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla canlandıracağı karakteri de duyurdu. Dizide Göktürk Albay karakterine can verecek olan oyuncunun paylaşımına ‘Göktürk Albay geliyor. Bekleyin’ notunu düştüğü görüldü. 

Tamer Karadağlı Sürprizi

Bir döneme damga vuran efsane dizi Çocuklar Duymasın’ın başrol oyuncularından biri olan Tamer Karadağlı, dizide canlandırdığı ‘Haluk’ karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Uzun zaman sonra yepyeni bir projeyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncunun sevilen dizi Savaşçı’nın kadrosuna katıldığı öğrenildi.


Eski Partneri Pınar Altuğ’dan Yorum Geldi

Çocuklar Duymasın dizisinde başrolü paylaştığı eski partneri Pınar Altuğ Atacan ise Karadağlı’nın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma alkış emojisi koyarak arkadaşını destekledi. Ünlü oyuncunun yeni projesiyle ilgili paylaşımına pek çok ünlü isimden yorum geldiği görüldü.



Berk Oktay Diziden Ayrılmıştı

Son olarak geride bıraktığımız Eylül ayında ekrana gelen Savaşçı dizisinin kadrosunda değişiklik yaşanmıştı. Sevilen dizide Kağan Bozok karakterine can veren ünlü oyuncu Berk Oktay’ın yeni sezondan hemen önce diziden ayrılarak Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil olduğu öğrenilmişti.

Tamer Karadağlı Kimdir?

24 Mayıs 1967 yılında Ankara’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, aslen Azerbaycan kökenli Kars Sarıkamışlıdır. İlkokul eğitimine Amerika’da başlayan ve lise yıllarına kadar Amerika’da yaşayan Karadağlı, Türkiye’ye dönüş yaptıktan sonra TED Ankara Koleji’ne yazılmıştır. Sinema sevdası lise yıllarında başlayan ünlü oyuncu Çankaya Lisesi’nden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. İlk filmini 1993 yılında çeken Karadağlı, TRT’de uzun yıllar ekrana gelen Ferhunde Hanımlar dizisinde Dr. Selçuk rolüyle tanındı. Üniversite yıllarında başladığı seslendirme işini ise oldukça başarılı bir şekilde devam ettirdi. Al Pacino, Robert De Niro, Marlon Brando’nun gençliği, Michael Madsen, Kevin Kostner, Mel Gibson, Clint Eastwood ve George Clooney gibi sanatçıları seslendirdi. Bir döneme damga vuran efsane dizi Çocuklar Duymasın’da canlandırdığı ‘Taş Fırın Erkeği Haluk’ karakteriyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, seslendirme sanatçısı Arzu Balkan ile 2002 yılında dünya evine girdi. Bu evlilikten 2006 yılında Zeyno adında bir kız çocukları dünyaya geldi. Çiftin evliliği 2007 yılında sona erdi. 8 farklı İngilizce lehçesi konuşabilen başarılı oyuncu, reklam filmlerinde de rol aldı. 

 

tamer karadağlı savaşçı çocuklar duymasın dizi