Tam Anlamıyla Dehşet! 4 Erkek Barda Sızan Genç Kızı Kaçırıp Tecavüz Ettikten Sonra Canice Öldürdü

TAKİP ET

Tayland'da Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için gittiği barda sızan genç kız 4 erkek tarafından kaçırılarak tecavüze uğradıktan sonra canice öldürüldü.

Tayland’da Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için gittiği barda sızan genç kız 4 erkek tarafından kaçırılarak tecavüze uğradıktan sonra canice öldürüldü. 

Olay, Tayland’da bir barda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 21 yaşında olan Nong Gift adlı bir genç kız arkadaşlarıyla beraber Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için bir bara gitti. Ne olduysa maçın bitmesinin ardından genç kızın barda sızıp kalmasının ardından oldu.

BARDA SIZINCA KAÇIRDILAR

Genç kızın yanındaki arkadaşlarının bir süre sonra bardan ayrıldığı ancak Nong Gift adlı genç kızın orada kaldığı ve başka bir grupla eğlenmeye başladığı öğrenildi. Kısa süre sonra içkinin verdiği etkiyle sızıp kalan genç kız 4 erkek ve 1 kadın tarafından kaçırılarak erkeklerin toplu tecavüzüne uğradı. 

CANİCE ÖLDÜRDÜLER

Erkeklerin tecavüzüne uğrayan genç kızın olayın ardından dövülerek öldürüldüğü öğrenildi. Olay ise bardaki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Genç kızın 4 erkek ve 1 kadın tarafından bardan çıkarıldığını gösteren görüntüler canilerin yakalanmasını sağladı. Genç kıza tecavüz eden ve sonrasında canice öldüren 4 erkeğin polis tarafından yakalandığı öğrenilirken genç kızın yakınları onu kaçıran erkeklerin uyuşturucu vererek bayılttığını iddia etti. Polis, yakalanan zanlıları olayın yaşandığı yere götürerek canlandırma yaptırdı. Olayla ilgili incelemenin devam ettiği bilgilerine ulaşıldı.

 

Dünya haberleri Bar Genç kız Kaçırma 4 Erkek Toplu tecavüz Cinayet Tayland Şampiyonlar Ligi