Tam Altı Aydır Öz Babasının Tacizine Uğrayan Genç Kız Her Şeyi Kameraya Kaydetti!

TAKİP ET

Herkesin kanını donduran gerçek Kayseri'de yaşandı. 22 yaşında olduğu öğrenilen F.K'nın altı aydır kendi öz babasının tacizine uğradığı iddiası ile polise başvurdu. Altı aydır babasının tacizini gizli kamera ile kaydetmiş olan genç kız tüm kayıtları polise verdi. Polisin gözaltına aldığı tacizci baba tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Gerçekleşen son duruşmada babanın tutuklandığı öğrenildi.

Herkesin kanını donduran gerçek Kayseri’de yaşandı. 22 yaşında olduğu öğrenilen F.K’nın altı aydır kendi öz babasının tacizine uğradığı iddiası ile polise başvurdu. Altı aydır babasının tacizini gizli kamera ile kaydetmiş olan genç kız tüm kayıtları polise verdi. Polisin gözaltına aldığı tacizci baba tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Gerçekleşen son duruşmada babanın tutuklandığı öğrenildi.

Kayseri’de yaşamakta olan 22 yaşındaki F.K altı aydan bu yana babasının tacizine uğruyordu. Yaşadıklarını gizli kamera ile bir bir kaydeden genç kız bu görüntüleri polise verdi.22 yaşındaki genç kızın babasını polise şikayet etmesinden sonra tacizci baba T.K gözaltına alındı fakat tutuksuz yargılanmayarak serbest kaldı. Gerçekleşen son mahkemede ise tacizci babanın tutuklandığı öğrenildi.

YATAĞINA GİRDİĞİ ANLARI GİZLİ KAMERA İLE KAYDETTİ

Kayseri Kocasinan ilçesi Turgutreis Mahallesinde yaşayan 22 yaşındaki F.K geçtiğimiz 21 Mart gününde yaşadığı tüm olayı polise bildirdi. Genç kız bir süredir tacizine uğradığı öz babasının yaptıklarını gizli bir kamerayla görüntüledi. Genç kız baba T.K’nın odaya girerek kızın yatağına girdiği anları gizli kamera ile görüntüleyerek polise şikayette bulundu. polis tacizci babayı gözaltına alsa da baba tutuksuz yargılandı. 

TACİZCİ BABA BUGÜN TUTUKLANDI

Tacizci babanın gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmasından sonra bugün tacizden yargılanmakta olduğu davanın son duruşması görüldü. Görülen son duruşmada tacizci baba tutuklanırken karar duruşması 14 Haziran 2017 tarihine ertelendi. 

 

taciz kayseri baba genç kız tacize uğradığı anları gizli kamerayla kaydetti gizli kamera altı aydır baba tacizi