Talihsiz adam kaldırımda tantuni yerken kaza kurşunuyla vuruldu

TAKİP ET

Adana'da meydana gelen talihsiz olayda, kaldırım üstündeki tezgahta tantuni yemekte olan Murat D., kimliği henüz belli olmayan 3 kişinin bir eve düzenlediği silah, pompalı av tüfeği ve kalaşnikoflu saldırısı esnasında seken kurşunun bacağına isabet etmesi sonucu yaralandı.

Olay, saat 20.30 sularında Adana’nın Yüreğir ilçesi Çukurova Caddesi’nde yaşandı. Yanlarında silah, pompalı av tüfeği ve kalaşnikof bulunan kimliği belli olmayan 3 kişi, araçtan indikten sonra, silahlarla bir eve ateş açtı. 

KALDIRIMDA TANTUNİ YİYEN KİŞİYİ VURDULAR

Saldırganların silahından çıkan kurşunlardan biri, sekerek, olay yerinin yaklaşık 30 metre yakının kaldırım üstündeki tezgahta tantuni yiyen Murat D.’nin bacak bölgesine isabet etti. Saldırganlar, olaydan sonra geldikleri araca binerek, hızlıca uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarının ardından olay yerine polis ve sağlık ekibi gönderildi. Ambulansla hastaneye sevk edilen Murat D., tedavi altına alındı. Olay yerinde delil toplayan polis ekipleri, çok sayıda silah ve kalaşnikof kovanlarıyla pompalı tüfek kartuşları topladı.

ZANLILARIN YAKANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Kaçan saldırganların yakalanması için düğmeye basan polis, soruşturmayı geniş çaplı olarak halen sürdürüyor.

Adana tantuni kaza kurşunu