Talat Bulut'un Taciz Davasında Şoke Eden Gelişme! Genç Kostümcü Hakkında Öyle Bir Belge Çıktı ki...

TAKİP ET

Yasak Elma dizi setinde Talat Bulut'un kendisini taciz ettiği iddiası ile dava açan genç kostümcü hakkında şoke eden belge ortaya çıktı.

Yasak Elma dizi setinde Talat Bulut'un kendisini taciz ettiği iddiası ile dava açan genç kostümcü hakkında şoke eden belge ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisi sezon finali öncesinde dizi setinde çalışmaya başlayan 19 yaşındaki kostüm sorumlusu Ö.Ş.  işi gereği kravatını düzeltmek istediği 62 yaşındaki Talat Bulut'un kendisine arka odaya çağırdı Ve dudağından öptüğünü iddia ederek şikayetçi olmuştu. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı olayı inceledikten sonra toplam 12 kişinin ifadesine almış ve taciz davası ile ilgili Talat Bulut hakkında yeterli delil olmadığına karar vererek takipsizlik kararı vermişti. Ö. Ş.'nin avukatı Sibel Önder daha sonra karara itiraz etmiş ancak başvuru reddedilmişti.

BABASINI İSTİSMARLA SUÇLAMIŞ
Bugün magazin basınında yer alan haberlere göre PTT taciz skandalı ile gündeme gelen 1998 doğumlu Ö.Ş'nin 5 yıl önce de benzer bir mahkeme sürecinden geçtiği ortaya çıktı. Anne ve babası boşanmış olan Ö.Ş.  bundan 5 yıl önce İstanbul'dan yanına gidip kalmaya başladığı babasını istismarla suçları ve babanın hakkında "Çocuğun nitelikli istismarı, hakaret, tehdit, cebir ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" iddialarıyla dava açıldığı ortaya çıktı.  İlerleyen günlerde Adli Tıp Kurumu Kartal şube Müdürlüğü'nde yapılan İnceleme sonucunda Ö.Ş.'yle ilgili herhangi bir istismar bulgusuna rastlanmadığına dair rapor Hazırlandığı belirlendi. Psikolog gözetiminde yeniden ifadesi alınan genç kız babasının kendisini zorla okula gönderdiği Bu nedenle yanında kalmak istemediği ve yalan söylediğini itiraf ettiği öğrenildi.

 

yasak elma talat bulut taciz talat bulut taciz kostüm sorumlusu