Talat Bulut Aklandı, Yapımcı Son Noktayı Koydu: "Devam Ediyoruz"

TAKİP ET

Yasak Elma dizisinin setinde çalışan kostüm sorumlusu kızın taciz ettiği iddiası üzerine Talat Bulut hakkında soruşturma başlatılmıştı. Savcılık bugün delil yetersizliği nedeniyle soruşturma hakkında Takipsizlik kararı verdi. Savcılığın bu kararının ardından dizinin yapımcısı Fatih Aksoy bir açıklama yaparak diziye Talat Bulut'la devam edeceklerini söyledi.

Yasak Elma dizisinin setinde çalışan kostüm sorumlusu kızın taciz ettiği iddiası üzerine Talat Bulut hakkında soruşturma başlatılmıştı. Savcılık bugün delil yetersizliği nedeniyle soruşturma hakkında Takipsizlik kararı verdi. Savcılığın bu kararının ardından dizinin yapımcısı Fatih Aksoy bir açıklama yaparak diziye Talat Bulut’la devam edeceklerini söyledi. 

Yasak elma dizisinde başrol oyuncusu Talat Bulut hakkında seç çalışanlarını taciz ettiği iddiasıyla soruşturma başlatılmış ve ardından da diziden Talat Bulut'un ayrılacağı konuşulmaya başlanmıştı. Yeni sezon tarihi yaklaşırken Talat Bulut'un akü bitirme ilişkin sorgulamalarda çoğalmıştır. Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy Soru işaretlerini son noktayı koydu. Yapımcı Fatih Aksoy yeni sezonda da Talat Bulut’la Çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

"TALAT BULUT'LA DEVAM EDECEĞİZ"
Talat Bulut hakkında gündeme gelen iddiaların Ardından uzun süre Fatih Aksoy'un sahibi olduğu Med Yapım’dan herhangi bir açıklama gelmemişti. Hatta dizi için ünlü oyuncunun yerine Serhan Yavaş'ın düşünüldüğü şeklinde kulis dedikoduları da dolaşmaya başlamıştı.  Talat Bulut hakkında Savcılık tarafından takipsizlik kararı verilmesinin ardından bugün yapımcı Fatih Aksoy’dan açıklama geldi. Yapımcı Fatih Aksoy, "Yasak Elma dizisinde Talat Bulut ile çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

 

yasak elma talat bulut talat bulut devam edecek mi son dakika yasak elma talat bulut talat bulut taciz