Taksisinde şüpheli davranan kişileri durağına getirip meydan dayağı attılar

TAKİP ET

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde taksiye binen ve uyuşturucu madde kullandığı öne sürülen 3 kişi, taksiciden Arnavutköy'de yer alan tenha bir alana gitmesini istedi.

Taksi şoförü, "Tüm gün bize çalışacaksın, paranı bize vereceksin" diyen kişilere, bağlı olduğu durağa götürdü. Zanlılar duraktaki taksicilerce tekme tokat dövülürken, o anlar ise güvenlik kameraları tarafından kayıt edildi. Dün akşam vakitlerinde Sultangazi Habipler Mahallesi'nde taksisine binen 3 kişi, Arnavutköy'deki tenha bir alana gitmeyi istedi.

"TÜM GÜN BİZE ÇALIŞACAKSIN"

Uyuşturucu madde etkisinde oldukları öne sürülen 3 şüpheli, taksi şoförüne, "Tüm gün bize çalışacaksın, paranı bize vereceksin" dedi. Taksi şoförü ise olaydan şüphelenerek telsizle arkadaşlarına olayı bildirdi.

TAKSİ DURAĞINDA TEKME TOKAT DÖVDÜLER

Duraktaki arkadaşları ile iletişim kuran taksi şoförü, ardından taksisine binenleri duraktaki arkadaşları ile konuşturdu. Bu görüşmeler devam ederek taksici şüphelileri kendi durağına götürdü. Taksi durağa gelir gelmez çevreyi saran taksiciler, şüphelileri otomobilden indirerek tekme tokat dövmeye başladı.

"ONLAR DÜŞÜRMEDEN BİZ ONLARI TUZAĞA ÇEKTİK"

Aynı durakta görev alan taksi şoförü Ali Yıldız, konu hakkında yaptığı konuşmasında, "Bugün taksimize binen 3 kişi, araçta gelirken farklı konuları açarak arkadaşımızı tehdit ediyorlar. Şoför arkadaşımız, yolcuya çaktırmadan başka bir arkadaşımıza haber verince; biz kendi aramızdaki sistemden irtibat sağlayarak, kendi aramızda plan yaparak onları tuzağa düşürdük. Burada kendileri ile konuşmaya çalıştık. Kabul ettiler ama şaka yaptıklarını söylediler. Bu şekilde şaka olmayacağını düşündük ve kişiler kendinde değildi, arkadaşımıza zarar verebilirlerdi. Bizim başımıza sıklıkla bu şekilde olaylar geliyor. Gasp girişimlerinde şoför arkadaşlarımız ciddi şekilde yaralanabiliyor. Bu nedenle onlar tuzağa düşürmeden, biz onları tuzağa çektik. Onları etkisiz hale getirerek polislere teslim ettik" ifadelerini kullandı.              

İstanbul