Taksim'de Dehşet Anları! Alkollü İki Kadından Birini Bıçakladı Birine de Arkadaşıyla Tecavüz Etti

TAKİP ET

İstanbul Taksim'de dehşet anları yaşandı. İstanbul'un göbeği olan Taksim'de Engin K. isimli bir kişi alkollü olduğu öğrenilen iki kadından birini bıçakladığı diğerine ise arkadaşı ile birlikte tecavüz ettiği öğrenildi. İşte detaylar.

İstanbul Taksim’de dehşet anları yaşandı. İstanbul’un göbeği olan Taksim’de Engin K. isimli bir kişi alkollü olduğu öğrenilen iki kadından birini bıçakladığı diğerine ise arkadaşı ile birlikte tecavüz ettiği öğrenildi. İşte detaylar.

İstanbul’da duyanları dehşete düşüren anlar yaşandı. Taksim’de 21 yaşında olduğu öğrenilen 2 kadın eğlendikleri bardan evlerine gitmek için çıktı. Ancak kadınlardan biri evlerine giderken yolda bayıldı. O sırada Engin K. isimli biri kişi bayılan kadının yanına giderek onu omuzuna alıp evine götürmek istedi. Kadının arkadaşı ise bu duruma tepki gösterdi. Engin K. yapmak istediğine tepki gösteren diğer kadına tekme attı ve F.H.E’yi omuzuna aldığı gibi önce bir inşaata daha sonrada bir arkadaşının evine götürdü. Engin K. arkadaşının evine getirdiği baygın kadına tecavüz etti. Olayın yaşanmasının ardından Engin K. kaçarak kayıplara karıştı. Baygın olan kadını evine götürerek tecavüz ettiği arkadaş Dursun A. İse tutuklandı. 

ARKADAŞININ EVİNE GÖTÜREREK ARKADAŞIYLA BİRLİKTE TECAVÜZ ETTİ

Yaklaşık 4 ay önce yaşandığı belirtilen olayda İstanbul’un göbeği olan Taksim’de en çok polis bulunan bölgede bir kadın tecavüze uğradı. Gelen iddialara göre Engin K. baygın olan genç kadını arkadaşının evine götürerek burada arkadaşıyla birlikte kadına tecavüz ettiler. İddianamede de genç kadına iki kişinin tecavüz ettiği iddiası da yer aldı.

YAKALANAN EV SAHİBİ SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Engin K.’nın genç kadını evine götürdüğü arkadaşı Dursun A. Yakalandı ve gözaltına alındı. Ancak Dursun A. Suçlamaları kabul etmedi. Tutuklanan Dursun A. Verdiği ifade de, "Evde oturduğum sırada Engin eve bir kadınla birlikte geldi. Kadının üstü yırtıktı ve darp edilmiş bir şekildeydi. Üstünü başını temizledik. Bir süre sonra kendisine gelince eşini aramamızı istedi. Eşini aradık. Kadına yaklaşmadım. Engin'in de yaklaşma durumu olmadı. Darp ve cinsel saldırı da bulunmadım. Engin'i polisler gelince cepten aradım. Açtı geleceğini söyledi. Daha sonra aradığımda telefonu kapalıydı. Engin'i çok tanımam. Ara sıra benim evimde misafir olarak kalır. Suçlamaları kabul etmiyorum" şeklinde konuştu.

 

istanbul taksim tecavüz alkollü kadına tecavüz arkadaşıyla tecavüz ettiler