Taksim'de Bonzai İçen Bir Genç Kız Görenlerin İçini Sızlattı!

TAKİP ET

Gençleri esir eden bonzai kabusu gün geçtikçe artarak devam ediyor. Bu kez de İstanbul Taksim'de bir genç kızın bonzai sonrası hali görenlerin yüreklerini dağladı. Arkadaşları ile birlikte kullandığı bonzai sonrasında ki hali kameralara saniye saniye yansıdı. Genç kızın yanına gelen ve yardım etmek isteyen bir kadın doktorun söyledikleri herkesin yüreğini yaktı. Kadın doktor genç kıza yardım ederken söyledikleri ile de herkesi duygulandırdı. Doktor, "Doktor olduğum halde erkek arkadaşımı uyuşturucudan kaybettim. Öldü gitti. 12 sene boyunca onunla mücadele ettim' ifadelerinde bulundu.

Gençleri esir eden bonzai kabusu gün geçtikçe artarak devam ediyor. Bu kez de İstanbul Taksim’de bir genç kızın bonzai sonrası hali görenlerin yüreklerini dağladı. Arkadaşları ile birlikte kullandığı bonzai sonrasında ki hali kameralara saniye saniye yansıdı. Genç kızın yanına gelen ve yardım etmek isteyen bir kadın doktorun söyledikleri herkesin yüreğini yaktı. Kadın doktor genç kıza yardım ederken söyledikleri ile de herkesi duygulandırdı. Doktor, "Doktor olduğum halde erkek arkadaşımı uyuşturucudan kaybettim. Öldü gitti. 12 sene boyunca onunla mücadele ettim” ifadelerinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beyoğlu’nda arkadaşları ile eğlenceden çıkan bir genç kız arkadaşları ile içtiği bonzai sentetik uyuşturucu maddesini kullanmasının ardından görenlerin içini sızlattı. Bonzai kullanmasının ardından İstiklal Caddesine çıkan genç kız bir süre sonra kullandığı uyuşturucunun etkisiyle direğe sarılmaya başladı.
Çevredeki vatandaşlar genç kızın dakikalar boyunca direğe sarıldığını görünce onu alarak bir yere oturttular. Tam bu sırada oradan geçen ve doktor olduğunu söyleyen bir kadın kızın yanına gelerek onu ayıltmak için çaba gösterdi. Kıza kahve içiren kadın doktor daha sonra ona nasihat vermeye başladı.

‘Ben İyi Olacağım’

Çevrede toplanan kalabalık ve doktorun yanında olan genç kız kendine gelmeye çalışırken telefonuna mesaj geldiği görüldü. Mesaj okunduktan sonra genç kıza arkadaşlarını aramak isteyip istemediği soruldu. Bu soru üzerine genç kız, “Onları böyle iğrenç bir şey için arayamam. Ben iyi olacağım” dedi. 

 

istanbul taksim bonzai bonzai kullanan genç kız