Taksim ve Üsküdar Sular Altında...

TAKİP ET

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış sebebiyle pek çok noktada su baskınları oldu ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Taksim Meydanı'nda trafiği yer altına almak için yapılan geçit ve Üsküdar Meydanı sular altında kaldı.

Taksim Meydanı'nı yayalaştırma projesi kapsamında yapılan Cumhuriyet Caddesi Alt Geçidini sağanak yağış sebebiyle su bastı. Alt geçidi su basınca Tarlabaşı'nda da trafik kesildi. Yetkililerden alınan bilgilere göre tüneldeki su seviyesi yarım metreyi geçti. Su birikintisi sebebiyle araçlar ilerlemekte güçlük çekti ve uzun kuyruklar oluşturdu. Suyun aşırı yükselmesiyle alt geçit trafiğe kapatıldı ve içindeki su vidanjör ile tahliye edilmeye çalışılıyor. Tarlabaşı istikametinden Şişli yönüne gidecek olan araç sürücüleri, alt geçidin üstünden Tarlabaşı istikametine dönmek zorunda kaldı. Kimi yolcularda otobüslerden inerek gidecekleri yere yürüdüler. Bir özel halk otobüsü şoförü, Eminönü'nden geldiğini belirterek, "Şimdi Kasımpaşa'dan dolansam saatimizde geçecek. Nasıl olacak bilmiyorum. Suyun tahliye edilmesini bekleyeceğim" diye konuştu. ÜSKÜDAR SAHİLİ YİNE AYNI  Üsküdar'da da aniden bastıran yağmur bilindik manzaraları oluşturdu. Yaya ve trafik olumsuz etkilendi. Vatandaşlar ayakkabılarını çıkartarak yürümek zorunda kaldı. Belediye ekipleri yağmur ile kitlenen meydanı açmak için çalışma yaptı.

hava durumu tahmin İstanbul istanbul 3 günlük hava durumu istanbul hava durumu istanbul trafiği istanbul yağış sağanak yağış taksim Taksim Meydanı üsküdar üsküdar meydanı