Taksim Gezi Parkı'nda Sentetik Uyuşturucu Kullanan Bir Kişi Krize Girdi!

TAKİP ET

Uyuşturucu kabusu devam ediyor. İstanbul Taksim Gezi Parkı'nda çekilen görüntüler adeta ibretlik görüntülerdi. Gezi Parkı'nda 'bonzai' olarak tabir edilen sentetik uyuşturucu kullanan ve yabancı uyruklu olduğu belirlenen bir erkek şahıs kullandığı uyuşturucu sonrasında krize girdi.

Uyuşturucu kabusu devam ediyor. İstanbul Taksim Gezi Parkı’nda çekilen görüntüler adeta ibretlik görüntülerdi. Gezi Parkı’nda ‘bonzai’ olarak tabir edilen sentetik uyuşturucu kullanan ve yabancı uyruklu olduğu belirlenen bir erkek şahıs kullandığı uyuşturucu sonrasında krize girdi. 

Olay, Taksim’de yer alan Gezi Parkı’nda yaşandı. Yabancı uyruklu olduğu belirlenen bir erkek şahıs parkta krize girdi. Olay yerine gelen polis ekipleri krize giren şahsı kendine getirmeye çalışırken polisin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Şahsın çantasından uyuşturucu ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler bulundu. 

POLİS AYILTMAYA ÇALIŞTI VATANDAŞLAR YARIDIMA KOŞTU

Polisin krize giren şahsı ayıltmaya çalışması ve çevredeki vatandaşların polisin yardımına koşması kameraya saniyesi saniyesine yansıdı. Aradan biraz geçtikten sonra kendine gelen adam olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yardımını istemedi ve çantasını alarak gitmek istediğini söyledi. Fakat polis ekipleri bu duruma izin vermedi. Polis ekipleri kriz geçiren şahsın çantasında arama yaptı ve uyuşturucu madde ile yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi. Şahsın çantasına el koyan polis ekipleri yabancı uyruklu şahsı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Yaşanan olay baştan sona kadar kameraya yansıdı. Kamerada polisin şahsı ayıltma çabaları ve vatandaşların şahsın yüzüne su vurarak kolundan tuttukları görülüyor. Vatandaşın ve polisin uyuşturucu bağımlısı olduğu tahmin edilen şahsa karşı verdiği büyük mücadele sonunda şahıs kendine geliyor ve polis ekipleri şahsın çantasına el koyarak bu kişiyi gözaltına alıyor.

 

istanbul gezi parkı sentetik uyuşturucu uyuşturucu krizi taksim