Taksiden İndirdikten Sonra Vahşi Şekilde Öldürdü

TAKİP ET

Burdur'da yabancı uyruklu genç bir kadın eğlence dönüşü bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı tarafından çeşitli yerlerinden bıçaklanarak feci şekilde katledildi.

Burdur'da Azerbaycan uyruklu olan 24 yaşındaki Ganıra Cabbarova isimli kadın korkunç bir cinayete kurban gitti. Bir süredir erkek arkadaşı olan 24 yaşındaki Halil A. ile aralarında sorunların olduğu iddia edilmişti. Bunun üzerine 55 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Korkunç cinayetin ardından ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. 

Olay dün gece saatlerinde meydana geldi. Burdur'da bulunan bir barda eğlenmeye çıkan Ganıra Cabbarova isimli kadın ile erkek arkadaşı Halil A. eğlencenin bitmesinin ardından taksiye binerek evin yolunu tuttu. Ancak taksiyle yola çıktıktan kısa bir süre sonra tartışmaya başladılar. Tartışmanın büyümesinin ardından sevgilisi tarafından apar topar taksiden indirilen genç kadın büyük bir panik yaşadı. 

55 YERİNDEN BIÇAKLADI

Tartışmanın büyümesinin ardından Halil a. isimli genç adam kız arkadaşını taksiden indirdikten hemen sonra 55 yerinden bıçakladı. Taksi şoförü çok uzaklaşmamışken olaya şahit oldu. Zaman kaybetmeden polis ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri olay yerine geldiler. 

Yapılan ilk müdahalenin ardından genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. İncelemelerin tamamlanmasının ardından cansız bedeninin Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi. 24 yaşındaki genç adam ise jandarma tarafından çok uzaklaşmadan kıskıvrak yakalandı. İfadesinin alınmasının ardından yargılanmak üzere mahkemeye gönderildiği öğrenildi. 

cinayet erkek arkadaş