Taksici Kadın Turisti Güpe Gündüz Taciz Etti, Fazla Para Aldı

TAKİP ET

Tayland uyruklu turist kadın bir süre önce İstanbul'da taksiye bindi ve indiği yerde fazla yol ücreti ödedi. Kadın iki defa aynı taksiciye denk gelince cep telefonu ile kayıt yapmaya başladı.

Mecidiyeköy'den Beşiktaş'a gittikleri süre boyunca taksicinin kadının elini tutması ve gözlerini bir an olsun kadından ayırmaması kameralara yansıdı. Yolculuk sonunda ise 100 lira uzatan kadına 20 lira geri veren ve 20 lira daha isteyen taksici Bu kadarına pes dedirtti.

İstanbul Şişli'de Tayland uyruklu Niorn S., Bir sürü oyuncak aldı otelinden çıkarak taksiye bindi. Kadının iddiasına göre Yolculuk sırasında genç kadın gideceği adrese varmalı üzerine taksicinin istediği miktarı vererek araçtan indi. Fakat kadın Taksiden indikten sonra bir şekilde fazla ücret ödediğini anladı. İşlerini bitir en genç kadın daha sonra geri döndü. Geçtiğimiz Çarşamba günü saat 17 sularında yeniden Beşiktaş'a gitmek için Mecidiyeköy'deki bir AVM den çıkan kadın kendisinden fazla para aldığını düşündüğü taksicinin kullandığı 34 TEH 13 plakalı taksiye denk geldi. Kadın bilinçli bir şekilde taksinin ön koltuğuna oturdu yaşananları cep telefonu ile kaybetmeye başladı.

ELİNİ TUTTUĞU KADINDAN GÖZLERİNİ BİR AN OLSUN AYIRMADI

Taksici yolculuk süresi boyunca genç kadınla sohbet etmek için elinden geleni yaparken önce İngilizce olarak trafiğin yoğun olduğunu söyledi. Turist kadının İstanbul'da trafiğin normal olduğunu söylemesi üzerine taksici de “Ne normal? Trafik saati değil, saat 6 ile 7 arası trafik olması gerekir. Şu an normal değil”  ifadelerini kullandı. Taksici Cevap verdiği sırada kadının elini tutunca turist kadın “Bana dokunma” diyerek karşılık verdi. Fakat taksici konuşmaya devam ederek kadının elini bir kez daha tuttu.

“BENİM EVİM DE ATATÜRK HAVALİMANI TARAFINDA”

Genç kadının Beşiktaş'ta bebekte her yerde trafik var demesi üzerine takdirde bu defa da, “Benim evim Atatürk Havalimanında, trafik yok çok rahatım, fazla insan yok” dedi. Taksici daha sonra kadına cep telefonunun kendi ülkesindeki fiyatını sordu. Genç kadın kısa süre sonra gideceği adresi mesafesini öğrenmek istedi. Bunun üzerine taksici “Yakın 15 dakika sonra oradayız”  deyince genç kadın “Durabilirsin, inmek ve biraz yürümek istiyorum” dedi.

100 LİRAYI SOL CEBE ATIP 20 LİRA GERİ VERDİ

Bunun üzerine aracı yol kenarına çeken taksici kadından 40 lira istedi. Kadın ise, “Neden 40 lira, sen bana maksimum 30 lira olacağını söyledin”  deyince  “Tamam 30 lira” diyen taksici,  kadının uzattığı 100 lirayı El çabukluğu ile sol cebine atıp sahili ile kadına 20 lira uzattı ve 20 lira daha istedi. Yaşananlar Bu sırada kadının cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Diğer yandan kadının durumu fark ederek 100 lirayı geri istediği ve aldığı daha sonra taksici 30 lira vererek indiği öğrenildi.

istanbul taksici taciz son dakika fazla para