Taksi şoförü yolcuları tarafından öldürüldü

TAKİP ET

Kayseri Kocasinan'da Mustafa K. adlı taksi şoförü, taksisine aldığı yolcuları tarafından başından tabanca ile vurularak katledildi. Ekipler, cinayet zanlılarını yakalamak için soruşturma başlattı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi’nde Bekir Yıldız Bulvarı üstünde yaşanan olayda, şehir merkezinden taksisine yolcu alan 25 yaşındaki Mustafa K., arka koltukta oturan yolcuların fiziksel saldırısına mağruz kaldı. Yolcular ardından taksi şoförünü kafasından silah ile vurdu.

SİLAHLA VURUP KAÇTILAR

Taksi sürücüsünün vurulmasından sonra direksiyon hakimiyeti kaybolan ticari taksi, yoldan çıkan bir binanın bahçesine girerken, şüpheliler taksiden inerek olay yerinden uzaklaştı.

ŞÜPHELİLER ARANIYOR

Olay ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yaptığı ilk incelemesinde taksi sürücüsü Mustafa K.'nin yaşamını kaybettiği tespit edildi. Talihsiz sürücünün cenazesi, olay yerinde yapılan incelemeden sonra morga sevk edilirken, polis ekipleri ise kaçan şüphelileri yakalamak için büyük çaplı arama çalışması yürütüyor. Olay hakkında soruşturma başlatıldı.