Tacize Uğrayan Kadından Cadde Ortasında Şok Eden Hareket: Tacizci Sapığı Göğüsleri İle Dövdü!

TAKİP ET

Brezilya'da sokak ortasında büyük bir şoka imza atıldı. Bir kadının kendisini sürekli taciz ettiğini söyleyen adamı cadde ortasında kıstırarak önce tekme tokat dövdüğü daha sonrada adamın üzerine çıkarak göğüsleriyle yüzüne vurmaya başladığı görüldü.

Brezilya’da sokak ortasında büyük bir şoka imza atıldı. Bir kadının kendisini sürekli taciz ettiğini söyleyen adamı cadde ortasında kıstırarak önce tekme tokat dövdüğü daha sonrada adamın üzerine çıkarak göğüsleriyle yüzüne vurmaya başladığı görüldü.

Brezilya’da Pazarda satış elemanı olarak çalıştığı öğrenilen bir kadının sürekli olarak kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü bir adamı cadde ortasında önce tekme tokat dövdüğü daha sonrada adamın üzerine çıkarak göğüslerini açıp adamın yüzüne vurduğu görüldü. Taciz edilmekten bıktım diye bağırdığı öğrenilen öfkeli kadınım yerde yatan adama arka arkaya tekme ve yumruklar attığı görüldü.

GÖĞÜSLERİNİ AÇARAK ADAMIN YÜZÜNE VURDU

Kendisini taciz ettiğini söyleyen adamı önce yere yatırarak tekme tokat döven kadının daha sonra üzerindeki tişörtü çıkartarak göğüslerini adamın yüzüne yüzüne vurduğu görüldü. Kadının öfkeden kontrolden çıktığı anlar cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Kameraya yansıyan görüntülerde adamın acıdan çığlık attığı ve kadına onu taciz etmediğini anlatmaya çalıştığı dikkatlerden kaçmadı. Bazı kişilerin kadına destek verdiği görülürken bazılarının da kadının tişörtünü çıkararak göğüslerini açmasına tepki gösterdiği görüldü. 

TACİZ OLAYI TİYATRO OYUNU ÇIKTI

Olay sonrasında yaşanan taciz olayının kadınlara karşı yapılan cinsel saldırılara karşı bir tiyatro ekibi tarafından sahnelenen bir oyun olduğu ortaya çıktı. Tiyatro ekibi direktörü Ribeiro’nun bu oyunu her gün kadınlara yapılan cinsel saldırılara tepki çekmek için böyle bir oyun sahnelediklerini açıkladığı öğrenildi.

 

Brezilya Taciz Kadın Tcizcisini göğüsleriyle dövdü Cadde Dayak Tiyatro oyunu Kadına taciz