Tacize Uğradığını İddia Eden Genç Kızdan Şoke Eden Sözler: Gece Ablamla Yattım, Sabah Eniştemle Uyandım

TAKİP ET

Bursa'da eniştenin 16 yaşındaki baldızına cinsel tacizini eve kurulan gizli kamera sistemi açığa çıkardı.

Bursa'da eniştenin 16 yaşındaki baldızına cinsel tacizini eve kurulan gizli kamera sistemi açığa çıkardı. 

Bursa'da eşinin 16 yaşındaki kız kardeşi B.E.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ve hakkında dava açılan 35 yaşındaki sanık Berk D.’nin yargılanmasına başlandı.  Eniştesi tarafından tacize uğrayan 16 yaşındaki B.E. mahkemedeki ifadesinde  "Eniştem fabrikada gece vardiyasında görev yapıyordu. Ben de o akşam ablama gittim. Gece ablam ile yattım. Sabah kalktığımda ablam işe gitmiş, fabrikadan gelen eniştem ise yanımda yatıyordu" dedi. 

ABLASINA GİTMEK İSTEMEYİNCE OLAY ORTAYA ÇIKTI
Bursa'nın Merkez Yıldırım ilçesinde annesi ile yaşayan 16 yaşındaki B.E.,  kalmak için gittiği ablasının evinde bazı gecelerde eniştesinin tacizine uğradı.  Bir süre sonra ablasının evine gitmek istemeyen genç kızın annesinin ısrarı ile Neden gitmek istemediğini anlattığı öğrenildi. 

ENİŞTEYİ YAKALAMAK İÇİN EVE GİZLİ KAMERA KURDULAR
Durumun ablaya da anlatılmasının ardından olayın gerçek olup olmadığını öğrenmek için eve 3 defa gizli kamera yerleştirildi.  Gizli kameradan alınan görüntülerde tutuklu sanık Berk D.’nin salonda kanepede uyuyan genç kızın üzerindeki Yorganı kaldırdığı görüldü.  Bu görüntüler üzerine Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunan ailenin şikayeti üzerine Berk D. gözaltına alındı.  Emniyette ifadesi alınan enişte suçlamaları kabul etmedi ancak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YARGILANMASINA BAŞLANDI
Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında çocuğa cinsel istismar suçundan 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Berk D. mahkemede yatakta kinin baldızı olduğunu fark etmediğini söyledi.  Genç gazete ifadesinde  "Eniştem fabrikada gece vardiyasında çalışıyordu. Ben evlerinde kaldığım zaman kanepede yatıyordum. Kendisi gecenin bir saati gelince yanıma sokulup kalçamı okşuyordu. Uyanır gibi yaptığımda ise uzaklaşıyordu. Bir defasında o çalışırken ablam ile onun yatağında yattım. Sabah ablam işe gitmiş, farkında değilim. Eniştem ise yatağa girdi. Ablam ile yattım eniştem ile uyandım. Şok oldum. Olayı anneme ve ablama söylemek zorunda kaldım. Eve üç kez güvenlik kamerası yerleştirdik. Bir defasında eniştem gelip üzerimdeki yorganı açtı. Bu sırada hareket edince kaçtı" dedi.

son dakika Bursa cinsel istismar Baldızını taciz eden enişte Bursa haberleri