Tabancayla Vurulan Travesti Öldü, 2 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

İzmir'in Konak ilçesi 6 Alsancak semtinde bir apartmanda çıkan tartışma sonucunda görevde olmayan polis memuru A.D. tarafından tabancayla vuruldu öğrenilen travesti Burak batmaz hayatını kaybetti biri travesti 2 kişi yaralandı.

İzmir Alsancak'taki sabah saat 06.30 sularında 4 katlı bir apartmanın 2. katında yaşanan olayda Hande şeker takma adını kullanan travesti Murat batmaz ile iddiaya göre cinsel ilişkiye girmek üzere Eve gelen A.T.K. arasında tartışma çıktı. 
Kısa sürede dışarıda bulunan polis memuru 23 yaşındaki A.D. Travestilerin arkadaşı olduğu belirtilen ve 2. el telefon satışı yapan A.T.K.'ye saldırdığını Düşünerek içeriye girdi ve tabancasını çekerek ateş etti. Polis memurunun açtığı ateşte vücuduna 2 Kurşun isabet eden Burak batmaz ile Evde bulunan ve kendisi gibi travesti olan Yunus A. ile polis memurunun arkadaşı A.T.K. yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller de Burak Batmaz olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken kolundan yaralanan travesti ambulansla Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne arkadaşının tabancasından çıkıp seken kurşunla ayağından vurulan A.T.K. ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Polis ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken meslektaşları ile arkadaşını gözaltına aldı. Sağlık durumu iyi olan travestinin tedavisinin devam ettiği öğrenilirken Burak batmazın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

 

izmir alsancak travesti