Suudi Arabistan'da Tansiyon Düşmüyor! Gözaltına Alınmak İstenen Suudi Prens Polislerle Çatışarak Öldü

TAKİP ET

Suudi Arabistan'da tansiyon düşmüyor. Son olarak polis tarafından gözaltına alınmak istenen eski Kral Fahd'ın oğlu Prens Abdülaziz bin Fahd'ın gözaltına alınmak istediği sıralarda polislerle girdiği çatışmada öldüğü iddia edildi.

Suudi Arabistan’da tansiyon düşmüyor. Son olarak polis tarafından gözaltına alınmak istenen eski Kral Fahd’ın oğlu Prens Abdülaziz bin Fahd’ın gözaltına alınmak istediği sıralarda polislerle girdiği çatışmada öldüğü iddia edildi.

Suudi Arabistan’da Yolsuzluk ve Rüşvet soruşturması kapsamında birçok Prens ve bakan gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Alınan son bilgide, eski Kral Fahd’ın oğlu Prens Abdülaziz bin Fahd’ın kendisni gözaltına almaya gelen polislerle çatışmaya girerek öldüğü belirtildi.

HABERİ FBI AJANI DUYURDU

Prens Abdülaziz bin Fahd’ın polislerle girdiği çatışmayı ABD’de yaşayan eski FBI ajanı Ali H.’nin duyurduğu öğrenildi. Twitter hesabından haberi duyuran Ali H.’nin 44 yaşında olan ve eski Kral Fahd’ın oğlu Prens Abdülaziz bin Fahd’ın korumalarının kendisini gözaltına almaya gelen polislerle çatışmaya girdiği ve bu çatışmada Prensin vurularak öldüğünü belirtti.

KALP KRİZİ Mİ, ÇATIŞMA MI?

Prens Abdülaziz bin Fahd’ın ölümü sonrasında bazı yerel kaynaklar, Prensin kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini belirtti. Prensin ailesinin haberi öğrenmesinin ardından Riyad’ta yas tutmaya başladığı öğrenildi.

 

Suudi Arabistan Prens Eski Kral Fahd Çatışma Polisler Gözaltı Abdülaziz bin Fahd Öldü