Sütlüce'de Bina Canlı Yayında Çöktü

TAKİP ET

Sütlüce'de yaşanan doğal gaz patlamasının ardından çökme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı için boşaltılan bina bugün saat 12.15 sularında çöktü.

Sütlüce'de yaşanan doğal gaz patlamasının ardından çökme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı için boşaltılan bina bugün saat 12.15 sularında çöktü. 

Sütlüce İmrahor Caddesi üzerinde bulunan bir temel açma çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması nedeniyle dört katlı binanın altında toprak boşalması olunca bina tahliye edildi. Çevrede polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alınırken,  kısa süre sonra da 4 katlı bina büyük bir gürültüyle çöktü. Çöken binanın sahibi olduğu öğrenilen Emin Ertürk yaptığı açıklamada, "Arda Turan burada kardeşi adına bir otel inşaatına başladı. İstişare ettik uyardık söyledik, fotoğraflar gösterdik. Belirgin bir şekilde açılmalar oldu. Ben onları da uyardım"  ifadelerini kullandı.

ÇEVRE BİNALAR DA BOŞALTILDI
Alınan ilk bilgilere göre Sütlüce Fuadiye sokaktaki bir apartmanın altında toprak kayması meydana geldi. Olay yerine ihbar üzerine İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken polis ekipleri bina yakınındaki caddeyi trafiğe kapattı. Bina çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken Toprak kaymasının devam ettiği gözlendi. Çevrede bulunan vatandaşlar korku dolu gözlerle olanları izlerken bina büyük bir gürültüyle çöktü. Tahliye edilen binanın çevresinde bulunan apartmanlarda tedbir amacıyla boşaltıldı.

SON DAKİKA sütlüce bina çöktü toprak kayması son dakika haberi