Survivor'da Turabi Krizi! Acun Ilıcalı "Karar Akşam Verilecek" Dedi, Turabi Diskalifiye Mi Oluyor?

TAKİP ET

Survivor 2018 heyecanı devam ediyor. Survivor'a 3. kez katılan, çoğu zamanda sert üslubu ve davranışları nedeniyle eleştirilen Turabi Çamkıran yine kavgalarla gündemde. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sırasında Turabi ve Anıl arasında yaşanan gerginlik kavgaya dönüştü. Yaşanan gerginliğin ardından Acun Ilıcalı Turabi'yi sert dille uyararak, kararın akşam verileceğini söyledi.

Survivor 2018 heyecanı devam ediyor. Survivor’a 3. kez katılan, çoğu zamanda sert üslubu ve davranışları nedeniyle eleştirilen Turabi Çamkıran yine kavgalarla gündemde. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sırasında Turabi ve Anıl arasında yaşanan gerginlik kavgaya dönüştü. Yaşanan gerginliğin ardından Acun Ilıcalı Turabi’yi sert dille uyararak, kararın akşam verileceğini söyledi. 

Survivor yarışmasında kavgalar bitmiyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki mücadele, son günlerde Gönüllüler takımının performansının artması ile daha da kızıştı. Son 10 oyunu kaybeden ünlüler takımında sinirler de gerilmeye başladı. Bu akşam oynanan Survivor 2018 28 Nisan dokunulmazlık oyunu sırasında Turabi ve Anıl arasında daha oyunun ilk anlarında gerginlik başladı. İlk tartışmada Acun Ilıcalı, Turabi’yi küfür etmemesi yönünde uyardı. Ancak, yarışmanın ilerleyen anlarında gerginlik daha da arttı ve Ünlüler ile Gönüllüler takımları arasında kavga çıktı. 

ACUN ILICALI’DAN TURABİ’YE SERT SÖZLER
Kavganın büyümesi ve Turabi’nin Gönüllüler takımı yarışmacılarının üstüne yürümesinin ardından, Acun Ilcalı sert sözlerle Turabi’yi uyardı. Turabi’ye “Burası senin çiftliğin değil, istediğini yapamazsın” diyen Acun Ilıcalı, Turabi hakkında kararın konseyde verileceğini söyledi. 

TURABİ SURVİVOR’DAN DİSKALİFİYE Mİ OLUYOR?
Acun Ilıcalı’nın bu açıklamasının ardından Survivor 2018 Turabi diskalifiye mi oluyor soruları gündeme geldi. Bu sorunun yanıtı konseyde belli olacak ve biz de sizlere haberimizin devamından aktaracağız. 

TURABİ İÇİN KARAR VERİLDİ

Acun Ilıcalı konseyde oylamadan önce Turabi hakkınca açıklama yaptı. Turabi'yi daha önce defalarca uyardıklarını söyleyen Ilıcalı, bazı tepkilerin verilmemes durumunda bazı sorunların daha çok büyüdüğünü söyledi. Oyunun ardından yapımla birlikte toplantı yaptıklarını söyleyen Acun Ilıcalı, aldıkları karara göre Turabi'nin bundan sonra 5 maçta oynamayacağını söyledi. Turabi'nin ödül, dokunulmazlık oyunlarında oynamayacağı ve 5 oyun boyunca oyun alanında da olmayacağı açıklandı. Turabi Survivor'dan diskalifiye edilmedi. 

 

survivor 2018 survivor turabi turabi diskalifiye mi oldu turabi diskalifiye olacak mı survivor 28 Nisan Survivor turabi çamkıran anıl turabi kavgası