Survivor'da Sembol Oyunu Finalini Kazanan İsim Belli Oldu! Adaya Kimin Ailesi Gelecek?

TAKİP ET

Survivor 2018'deHeyecan her geçen gün artıyor. Yarışmacılar iki gün süren birleşme partisi eğlencesinin ardından adaya yeniden döndü ve oyunlar başladı. Survivor 2018 son bölümde bir ödül oyunu ve bir de Sembol oyunu finali oynandı. Sembol oyununda kazanan yarışmacılar herkes tarafından merak ediliyor. Çünkü Sembol oyunu finali kazanan yarışmacı nun Ailesi adaya gelmeyi hak kazanacak. Peki, Survivor 2018 14 Nisan Ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2018 Sembol oyunu finali kim kazandı? Dominik'e hangi yarışmacının Ailesi gelecek?

Survivor 2018'de heyecan her geçen gün artıyor.  Yarışmacılar iki gün süren birleşme partisi eğlencesinin ardından adaya yeniden döndü ve oyunlar başladı.  Survivor 2018 son bölümde bir ödül oyunu ve bir de Sembol oyunu finali oynandı.  Sembol oyununda kazanan yarışmacılar herkes tarafından merak ediliyor.  Çünkü Sembol oyunu finali kazanan yarışmacı nun Ailesi adaya gelmeyi hak kazanacak.  Peki, Survivor 2018 14 Nisan Ödül oyununu kim kazandı?  Survivor 2018 Sembol oyunu finali kim kazandı?  Dominik’e hangi yarışmacının Ailesi gelecek?

Survivor 2018 in belki de en heyecanlı oyunu bu akşam oynandı.  yarışmanın başladığı günden beri oynanan ve sembolleri toplayan yarışmacıların finale kaldığı Sembol oyununda kazanan bu akşam belli oldu.  Survivor 2018 Sembol oyunu finalinde erkeklerde Adem ve Hilmicem,  Kadınlarda ise Damla ve yağmur yarıştı.  Peki, Sembol oyunu finalini kim kazandı,  Dominik’e hangi yarışmacının Ailesi gelecek?

SURVİVOR 2018 14 NİSAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Sembol oyunu finali öncesinde Survivor 2018'de 14 Nisan ödül oyunu oynandı.  Ödül oyununu ünlüler takımı 5-0  öndeyken kaybedilen oyunlar üst üste geldi ve gönüllüler takımı oyunu 10-7 kazandı.  Survivor son bölümünde Ünlüler takımının oyunu bu şekilde kaybetmesi herkes de şaşkınlık yarattı. Oyundan sonra Ünlüler takımının Bir de misafiri vardı.  Sakatlık nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalan Berna Canbeldek araya gelerek arkadaşlarını ziyaret etti.  Yarışmacılar Berna'nın gitmesinden dolayı ne kadar üzgün olduklarını anlattı.

SURVİVOR 2018 SEMBOL OYUNU FİNALİNİ KİM KAZANDI?
Ödül oyununu hemen ardından Survivor'ın en çok merak edilen oyuna sıra geldi.  Yarışmanın başladığı günden bu yana oynanan Survivor Sembol oyunu finali bu akşam yapıldı.  Sembol oyunu finalinde erkeklerde Adem ve Hilmicem,  kadınlarda ise Damla ve yağmur yarıştı.  Sembol oyunu finali kazanan isimler ise erkeklerde Adem, kadınlarda Damla oldu.  Bu iki yarışmacının aileleri Dominik’e gelecek ve yarışmacılarla buluşacak.

Survivor Türkiye‬ ‪Hilmi Cem İntepe‬ ‪Acun Ilıcalı‬ ‪Adem Kılıçcı‬ ‪Survivor 2018‬‬ damla can sembol oyunu finali