Survivor'da Ortalık Toz Duman! Nagihan'ı Ağlatan Kavganın Ardından Turabi Çılgına Döndü

TAKİP ET

Survivor 2018 son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımı Ödül oyununu sırasında bir kez daha kavga ediyor. Mustafa Kemal ve Nagihan arasında çıkan Tartışmanın ardından Nagihan gözyaşlarına boğulurken, ünlüler takımı ile bir süredir arası açık olan ünlüler takımı yarışmacısı Turabi ise kendi takımına karşı Nagihan'ın sahip çıkıyor.

Survivor 2018 son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımı Ödül oyununu sırasında bir kez daha kavga ediyor.  Mustafa Kemal ve Nagihan arasında çıkan Tartışmanın ardından Nagihan gözyaşlarına boğulurken, ünlüler takımı ile bir süredir arası açık olan ünlüler takımı yarışmacısı Turabi ise kendi takımına karşı Nagihan'ın sahip çıkıyor. 

Survivor'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde ünlüler takımı ile Nagihan arasında yaşanan kavga damga vuracak.  Mustafa Kemal dün akşam yayınlanan bölümünde Hakan ve Hilmicem ve söylediği sözler yüzünden büyük tartışmaya neden olmuştu.  Survivor Yeni bölümde bu defa yağmur ve Nagihan Mustafa Kemal ile Tartışıyor. 

NAGİHAN, ÜMİT VE MUSTAFA'YA TEPKİ GÖSTERDİ
Bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı bir kez daha yemek oyunu oynayacak.  Oyunu Alp Kırşan sunarken Mustafa Kemal ve Ümit Karan'ın nagihana gülmesi ile bir anda kavga çıkacak.  Ümit Karan ve Mustafa'nın kendisine gülmesine sinirlenen Nagihan Ünlüler takımının Bence de doğru yürüyecek.  Iki yarışmacı Nagihan'ın "Ne gülüyorsunuz?" diye bağırması üzerine gerilim bir anda tırmanacak. 

"BURADA PALYAÇO OYNAMIYORUZ"
 Nagihan'ı sakinleştirmek için Hakan Hatipoğlu araya gelecek ancak Nagihan sakinleşmeyerek "Ne gülüyorsun Ümit Karan? Burada palyaço oynamıyoruz. Bana bir daha gülme"  diye bağırmaya devam edecek ve ardından da gözyaşlarına boğulacak. 

TAKIM ARKADAŞLARI ADINA ÖZÜR DİLEDİ
Oyun sırasında ünlüler ve gönüllüler takımı arasında bu Tartışma yaşanırken oyunun ardından ise ünlüler takımı adına Turabi Nagihan dan özür dilediğini söyleyecek. 

TURABİ NAGİHAN’A SAHİP ÇIKTI
Mustafa ve Turabi oyunun ardından otobüste de tartışacak.  Turabi,  hem Mustafa Kemal'e hem Ümit karan'a Tepki göstererek "Sen kızı çileden çıkarttın. Ümit Karan da güldü iyice çileden çıkarttı. Dalga geçiyorsunuz kızla" diye bağırıyor.

İşte fragman

Survivor 2018 Survivor yeni bölüm Survivor 18 Mayıs fragman Survivor fragman son dakika son dakika haberi survivor turabi