Survivor'da Büyük Kavga' Serhat Akın ve İlhan Mansız Birbirine Girdi!

TAKİP ET

Survivor 2017'nin yayınlanan 11 Mayıs yeni bölüm fragmanında İlhan Mansız ve Serhat Akın arasındaki kavga olay yarattı. Yarışma programının ünlüler tarafındaki sevilen iki ismimin arasında çıkan gerginlik oldukça büyüdü. Oynanacak olan ödül oyunu esnasında birbirleriyle ciddi bir tartışma yaşayan iki yakın arkadaşın tartışmanın boyutu büyüdüğünde birbirlerinin üzerine yürüdüğü görülüyor.

Survivor 2017’nin yayınlanan 11 Mayıs yeni bölüm fragmanında İlhan Mansız ve Serhat Akın arasındaki kavga olay yarattı. Yarışma programının ünlüler tarafındaki sevilen iki ismimin arasında çıkan gerginlik oldukça büyüdü. Oynanacak olan ödül oyunu esnasında birbirleriyle ciddi bir tartışma yaşayan iki yakın arkadaşın tartışmanın boyutu büyüdüğünde birbirlerinin üzerine yürüdüğü görülüyor.

Survivor 2017’nin bu akşam yayınlanacak olan bölümünde oldukça farklı ve büyük bir ödül yarışmacıları bekliyor. Acun Ilıcalının kazanan takımın her birine sıfır kilometre bir araç hediye edecek olması tüm yarışmacıları hırslandırıyor. Ödülün araba gibi büyük bir şey olması her iki tarafında mücadele hırsının artmasına sebep oluyor. Bu büyük ödülü oldukça kazanmak isteyen iki tarafında büyük bir mücadele sergileyeceği kesin görülüyor. Öte yandan ünlüler takımının iki sevilen futbolcusu aynı zamanda da birbirlerine yakınlıkları ile tanınan Serhat Akın ve İlhan Mansız’ın ödül oyunu esnasında tartışma yaşadığı fragmana yansıyor. Survivor’ın ilk günlerinden beri birbirleri ile yakın olan ve aralarında tartışma geçmeyen ikilinin bu kez sinirleri oldukça gerilmiş görünüyor. 

DOSTLUK BİTİYOR MU ?

Uzun zamandır İlhan Mansız, Furkan, Sema ve Serhat Akın dörtlüsü izleyenlerin epeyce dikkatini çekiyordu. Ancak son zamanlarda İlhan Mansız’ın adada daha çok kendi başına vakit geçirmeyi tercih etmesi de izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Fragmana yansıyan İlhan ve Serhat kavgasından sonra ise neler olacağı büyük bir merak konusu. Serhat’ın İlhan’a verdiği tepki sonrası İlhan’ın Serhat’ın üzerine yürümesi büyük bir sorunun göstergesi gibi görünüyor. 

 

sürvivor ödül oyunu ilhan mansız serhat akın ünlüler gönüllüler büyük kavga acun ılıcalı acunmedya