Survivor'da Bu Akşam Kim Elendi? 21 Mayıs Survivor 2018'de Elenen İsim

TAKİP ET

Survivor 2018'de birleşme partisi sonrası ilk eleme Bu akşam yapıldı. Gönüllüler takımının 2 dokunulmazlık oyununda kaybettiği haftada eleme adayları Nagihan, Birsen, yağmur ve Damla oldu. Takımın Bütün kadınların eleme Adayı olduğu gece de elenen isim kim oldu? Survivor 2018 de kim elendi 21 Mayıs?

Survivor 2018'de birleşme partisi sonrası ilk eleme Bu akşam yapıldı.  Gönüllüler takımının 2 dokunulmazlık oyununda kaybettiği haftada eleme adayları Nagihan,   Birsen,  yağmur ve Damla oldu.  Takımın Bütün kadınların eleme Adayı olduğu gece de elenen isim kim oldu?  Survivor 2018 de kim elendi 21 Mayıs?

Survivor 21 Mayıs 2018 son bölümde adaya veda eden isim belli oldu.  Eleme öncesinde ünlüler ve gönüllüler takımları iki ödül oyunu birden oynadı.  Peki, Survivor 2018 21 Mayıs kim kazandı?  Survivor 2018 21 Mayıs son bölümde kim elendi?

ÖDÜL OYUNLARINI KİM KAZANDI?
Survivor 2018 21 Mayıs son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımı önce para ödülü için parkura çıktı.  Baraka ödül oyununda iyi başlayan takım ünlüler oldu.  Ünlüler takımı oyunu bir ara 4-1 e kadar getirdi.  Fakat daha sonra açılan gönüllüler takımı oyunu 9-9 da taşıdı.  Bayrak yarışını taşınan oyunda finale gönüllüler takımı adına Hilmicem, ünlüler takımı adına ise Ümit Karan çıktı. Hilmicem çok az farkla kazandı Ve baraka Bu hafta da gönüllüler takımının oldu.  Bu oyunun hemen ardından ünlüler ve gönüllüler takımı başka bir ödül oyunu için sahaya çıktı.  Ödül oyununda yine kazanan gönüllüler oldu.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?
Survivor 2018 21 Mayıs son bölüm de bu hafta oynanan 2 dokunulmazlık oyununda kaybeden gönüllüler takımı 4 kadın yarışmacıyı da eleme adayı olarak potaya çıkardı.  Damla,  Yağmur, Nagihan ve bir senin eleme Adayı olduğu gecede bu 4 yarışmacı Arasından en az oyu alan bir sen adaya veda eden isim oldu.

 

Survivor 2018 survivor son bölüm survivor kim elendi 21 mayıs Survivor 2018 21 mayıs kim elendi 21 Mayıs survivor survivor kim kazandı 21 mayıs survivor damla